Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 12 dec 2016

Haha! Dit zijn de grappigste opmerkingen van jullie kinderen deze week

Elke week sturen jullie ons weer de meest hilarische uitspraken van jullie kinderen. Te leuk om er niet af en toe een paar van te delen. Sterker nog, het is inmiddels een terugkerende rubriek geworden, waar ook wij elke week weer om in een deuk liggen. Heerlijk die kinderhumor!

Deze hilarische zinnetjes rolden er deze week uit de monden van jullie kinders:

[STAP stap=”1″]

Auw, mijn oren!

Wendy: ‘Mijn dochter van 4 krijgt vrijdag buisjes, maar op dit moment lijkt het net of ik met B1 (Bassie & Adriaan) samenleef. Ze vroeg me wat, en nadat ik al 3 keer antwoord had gegeven en ze het nog niet hoorde, zei ik het wat harder. Toen zei ze: je moet niet zo schreeuwen mama, dan doen mn oren pijn.’

[STAP stap=”2″]

Yes! Batterijen!

Ildiko: ‘Mijn jongste zoon (toen 3 jaar) kreeg een speelgoedpiano op batterijen van Sinterklaas. Hij scheurde het papier eraf en riep: ‘woooooh, batterijen!!!’

LEES OOK: 12 hilarische uitspraken over zwangerschap die iedere moeder zal beamen

[STAP stap=”3″]

Met je ogen, papa!

Nicole: ‘Mijn man pakte van het weekend iets uit een schap om te bekijken bij Loods5. Toen zei mijn dochtertje van 2: ‘Papa, kijken doe je met je ogen!’

[STAP stap=”4″]

Reuze zetpil

Roelinde: ‘Mijn dochter was 3 jaar toen ze een tampon pakte en zei: ‘Kijk mama een reuze zetpil!’

[STAP stap=”5″]

Opa Nico!

Renée: ‘Het zoontje van Bonnie is 2,5, zit bij Sinterklaas op schoot en roept daarna: ‘Sinterklaas opa Nico!’ #oeps’

[STAP stap=”6″]

Astronauten en dakkoffers

Mira: ‘We liepen laatst langs een zonnestudio. ‘Oh kijk, een astronautenwinkel’, zegt Tieme (5) na het zien van veel blauw licht en stukje zonnebank. ‘Nee’, zegt Jens (7), ‘hier verkopen ze dakkoffers!’

In een deuk liggen om je eigen kind

[STAP stap=”7″]

Brand, mama!

Kim: ‘Mijn zoontje van 2 is super fan van Brandweerman Sam. Een paar weken terug stapten we naar buiten, toen het mistig was. Waarop mijn zoontje heel hard riep: ‘Mama brand! Sam bellen!’

[STAP stap=”8″]

Ik is niet, hoor

Tania: ‘Mijn zoontje zat achterin de auto en zei toen plotseling: ‘Ik is dat niet die jij nu ruikt!’

Heb jij ook een grappige uitspraak van je kind, en wil je die met ons delen? Reageer dan onder dit artikel op Facebook!

Heerlijk! 11 x grappige en extreem herkenbare tweets >

Reageer op artikel:
Haha! Dit zijn de grappigste opmerkingen van jullie kinderen deze week
Sluiten