Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 11 okt 2017

Top 10 Halloween artikelen bij Action, Xenos en Aldi

Halloween en St. Maarten komen eraan. Of je nu voor de ‘trick or treat’ of ‘de koeien hebben staarten’ versie gaat; kinderen willen zich verkleden, willen snoep en willen een griezelhuis vol spanning en sensatie. En daar moet je snel bij zijn, voordat de schappen vol Halloween artikelen weer leeg zijn bij onze favoriete winkels. En het moet vooral niet de spuigaten uitlopen, de feestmaanden zijn al duur genoeg!

Daarom speurden we de winkels af waar je altijd voor een prikkie terecht kunt voor de fijnste thema- en feestartikelen. Action, Aldi, Xenos en vooruit de Hema mag ook meedoen. Dit is onze top 10 van betaalbaar spul om je huis, je kind en zelfs je hond mee te versieren tijdens Halloween en St. Maarten.

1. Pas op! Vleermuizen gespot

Vleermuizen horen bij Halloween en St. Maarten. Leuk om aan de deur of in huis te hangen, maar ook ideaal om op een zwarte outfit te spelden. Een schoudervriendje voor de kleine griezelaars.

Bij HEMA, Vleermuis folieballon € 2,-

2. Lampionnetje, Lampionnetje schitterend in de donk’re nacht. Als een sterretje…

Wat is een kind tijdens St. Maarten zonder lampionnetje? Juist, he-le-maal niets! Alle zelfgemaakte crèchelampionnetjes ten spijt, deze is toch wel heel leuk. Lampje erin en gaan.

Bij Xenos, Lampion Bol Spin, € 1,99

3. Deze heks bewaakt haar snoep. Voor stoere griezelaars

Je moet van sterke huize komen als je je handje in deze snoepschaal durft te steken. De heks heeft er namelijk helemaal geen zin in. Kom je in haar buurt dan begint ze te schreeuwen en lichten haar ogen op. Voor de sterke maagjes…

Bij Xenos, Heksen snoepschaal, € 19,99

4. Snoep graaien voor wie durft

Maar voor wie durft is dit snoep natuurlijk gruwelijk lekker en mooi om te zien.

Bij Aldi, Halloween chocolade € 1,99 en Magic Horror Mix € 2,99

5. Is deze dodelijk goeie outfit er ook voor volwassenen?

Er is een tijd van jaloers worden op je dochter en een tijd van stikjaloers worden. Deze ‘Day of the dead’ jurk met bijbehorende schminkset is gewoon gruwelijk. En ook nog eens spotgoedkoop.

Bij Xenos, ‘Day of the dead’ jurk € 12,48

6. Gevangen in het web van spinnenpraktijken

Groot deel van de fun van het spookvieren zit in het decoreren van je huis. Dat wil wel lukken met dit web met 100 lichtjes en een diameter van 105cm.

Bij Xenos, spinnenweb verlichting € 14,99

7. Of je gaat als pompoen…

Schattig, voor de kleintjes staat dit pompoenpak garant voor vertederende blikken en dikke kans op de grootste verzameling snoep van de hele straat.

Bij HEMA, vilten pompoenpak € 8,-

8. De hond als decor voor een griezelig goed verhaal in huis

Heb je geen hond? Geen nood, wij zien kansen voor baby’s en dreumesen die kruipend door het leven gaan.

Bij Xenos, Hondenpakje met spinnenpoten € 8,99

9. Brrrr, levende Tarantula in da house!

Ja hoor. Zelfs al weten we dat deze spin nep is, hier gaan onze haren recht van overeind staan. Leuk voor tweens en teens. Om pa en ma eens flink op de kast te jagen. Bestuurbaar op afstand.

Bij Action, Bestuurbare Tarantula spin € 7,95

10. Mooi griezelen kan natuurlijk ook!

De meeste kinderen houden van verkleden. Meisjes in het bijzonder. Bij Action ben je aan het goede adres. Voor zowel jongens als meisjes. Van scary prinsessen en lieflijke heksjes tot boeven en dracula’s en mummies.

Bij Action, Verkleedsets voor meisjes en jongens diverse uitvoeringen € 6,49

Reageer op artikel:
Top 10 Halloween artikelen bij Action, Xenos en Aldi
Sluiten