Veeg ons op! Deze honden zijn helemaal klaar voor Halloween

Je houdt ervan of je houdt er niet van: Halloween. In Amerika is het booming, en in Nederland begint het steeds hotter te worden. En we danken die Amerikanen op onze blote knieën voor de grappige kostuumfoto’s die hieruit voortkomen. Want wat blijkt: je kunt naast jezelf, ook je huisdier heel aardig verkleden voor het Halloweenfeest. Hier komen de Halloween honden!

Heel veel haar

Toen we Halloweenhond Keki de Hongaarse puli voorbij zagen komen, moesten we even twee keer kijken. Op het eerste gezicht lijkt het namelijk net of er een doodgewone dweil in een emmer staat. Niets is minder waar, want het is dus gewoon een hond met heel veel haar. Heel. Veel.

Check trouwens even hier het Halloween kostuum dat je voor je hond bij de Xenos kunt kopen.

Beste ‘kostuum’ Halloween honden

Keki won de prijs van beste Halloweenkostuum op het speciale event voor dieren, genaamd Mainstrasse Pawrade. En niet alleen de mensen op het feest waren fan van haar, ook de mensen die haar op weg naar en van het event tegenkwamen moesten er even een foto van maken. Zo ook Kate Grey. Zij twitterde een foto van Keki, met daarbij een hilarisch gedichtje, dat intussen al meer dan 7 duizend keer gedeeld is.

LEES OOK: Onderzoek: vrouwen voelen een sterkere band met de hond dan met hun eigen vent

Halloween honden

Keki is niet de enige hond die helemaal klaar voor Halloween is. Deze exemplaren zijn ook om te gieren:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Inspiratie nodig? 11 x enge grappen die je kunt uithalen met Halloween

Twitter

Reageer op artikel:
Veeg ons op! Deze honden zijn helemaal klaar voor Halloween
Sluiten