Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 22 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

Lidl verkoopt 12 fantastische (en enge) Halloween outfits voor kids voor minder dan 8 euro

Volgende week is het Halloween en dan mogen we eindelijk weer griezelen langs de deuren. Doen jouw kids mee aan een optocht of mogen ze verkleed naar school? Dan ben jij misschien nog wel op zoek naar toffe (en budgetproof) Halloween outfits. Lidl verkoopt twaalf verschillende pakjes en wat zijn ze léuk!

Kids groeien als kool en dat betekent ook dat je elk jaar een nieuwe verkleedpakje kunt aanschaffen voor Halloween. Gelukkig hoeft dat helemaal niet duur te zijn want deze Halloween outfits van Lidl kosten allemaal minder dan 8 euro. Say whut?!

Halloween outfit voor kids

Een leuke Halloween outfit hoeft echt niet duur te zijn bewijst Lidl. Zij verkopen zoals elk jaar weer een reeks fantastische pakjes. Enne.. stiekem zijn wij jaloers want wij zien onszelf ook wel luieren in deze heerlijke onesies.

1. Heks €7,99

Wie is er nooit heks geweest met Halloween? Haast onmogelijk. Dit pak kan in ieder geval niet ontbreken in jullie verkleedkist. Ook handig als de kids weer eens een soepje staan te maken met producten uit de tuin. Maakt hun look helemaal compleet.

Halloween outfit
Bron: Lidl Lidl

2. Duivel €7,99

Jouw dochter kan thuis ook wel eens een duiveltje zijn (als je haar weer eens achter het behang wil plakken) en daarom is dit Halloween pakje perfect voor haar. En eigenlijk ook best wel schattig.

Halloween outfit
Bron: Lidl Lidl

3. Kat €7,99

Voor jouw kattige katje. Deze outfit bestaat uit een jurkje, een maillot en reuze schattige kattenoortjes. De snorharen schmink je zelf op haar gezicht. Miauw.

Halloween outfit voor kinderen
Bron: Lidl Lidl

4. Roze skeletoverall €5,99

Voor meisjes die weg zijn van roze maar toch een beetje griezelig willen overkomen is dit pak perfect!

Halloween outfit van Lidl
Bron: Lidl Lidl

5. Geest kostuum €5,99

Boeeeee! Heb je nog een kleintje in de kinderwagen zitten? Dan is dit spookjespak perfect voor hem of haar. Beschikbaar voor kids van 1 t/m 4 jaar.

Bron: Lidl Lidl

6. Pompoen €5,99

Dit Halloween pompoenpakje is gevuld met stof waardoor je echt een bol pompoenbuikje krijgt. Super schattig bij jouw kleine dreumes. Beschikbaar voor de leeftijden 1 t/m 4 jaar.

Lidl outfit
Bron: Lidl Lidl

7. Kattenoverall met oortjes €5,99

Deze heerlijke onesie kunnen jouw kids ook nog dragen ná Halloween. Je kunt hier overigens ook prima een jas onderaan trekken zodat je kids het niet koud krijgen als ze langs de deuren lopen voor een Trick or Treat.

Goedkoop Halloween pakje van Lidl
Bron: Lidl Lidl

8. Dinosauriër €7,99

Is jouw kind dol op dino’s? Dan zit dit Halloween kostuum van de botten van een dinosauriër absoluut in de smaak vallen.

pakje van lidl voor halloween
Bron: Lidl Lidl

9. Skelet €7,99

In dit pak lijkt jouw kleine meer op een wandelende röntgenfoto maar dat kan en mag allemaal met Halloween. Voor de kids die het liever wat bescheiden houden en niet over de top de deur uit willen gaan.

outfit voor halloween
Bron: Lidl Lidl

10. Vampier €7,99

Voor de kids die wat stoerder de deur uit willen. Voeg voor het complete plaatje ook nog een bitje toe met wat nepbloed. Eng!

outfit voor kids voor halloween
Bron: Lidl Lidl

11. Vleermuis €5,99

Ach, zo schattig! Van dit vleermuizenpakje schrikt waarschijnlijk niemand want het is gewoon een heel lief aangezicht. Ideaal dus voor kindjes die eigenlijk een beetje bang zijn voor Halloween.

outfit voor kids halloween
Bron: Lidl Lidl

12. Monster €5,99

Is jouw kind een klein monstertje? Dan is dit pakje een match! In deze heerlijke onesie kunnen ze de hele avond langs deuren sjokken om snoepjes te verzamelen.

halloweenpakje
Bron: Lidl Lidl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Lidl verkoopt 12 fantastische (en enge) Halloween outfits voor kids voor minder dan 8 euro
Sluiten