Handig! Spotify maar dan voor luisterboeken

De één houdt van een dikke pil, de ander is tevree met een romannetje. Een ding is zeker: soms is het gewoon veel handiger (én minder zwaar) om een luisterboek bij je te dragen. Dat kan met Storytel. Een soort Spotify, maar dan voor luisterboeken. En dat allemaal op je telefoon.

Met de app Storytell kun je kiezen uit duizenden luisterboeken. Zit je in de trein, loop je vaak hard of wil je even ontspannen voor het slapen gaan? Luister je favoriete boek, terwijl je je handen vrij hebt. Steeds meer mensen wagen zich eraan, want: toch wel handig. En een luisterboek zorgt voor een heel andere beleving. Zelf lezen of voorgelezen worden is niet te vergelijken, met luisterboeken heb je nog meer ruimte om je fantasie de vrije loop te laten. De stem, de achtergrondgeluiden, alles maakt het net eventjes iets levendiger.

Kinderen

Zelf voorlezen aan je kinderen is natuurlijk veel gezelliger, maar daar heb je niet de hele dag tijd voor. ‘S avonds voor het slapengaan is voorlezen fijn, maar wat dacht je ervan om een luisterboek op te zetten als ‘achtergrondmuziek’ tijdens het koken, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. Vroeger luisterden we Sesamstraat of Pluk van de Petteflet op een cassettebandje, nu heb je een ruimere keus uit (moderne) verhalen die kinderen helemaal te gek vinden. Handig.

Het kost €14,90 per maand en het is speciaal gemaakt voor je mobiel. Je kunt vijf titels offline opslaan zodat je niet honderden MB’s kwijtraakt én je mag het 14 dagen gratis proberen. Het is sowieso het proberen waard.

Deze 8 boeken mag je zeker niet missen!

Reageer op artikel:
Handig! Spotify maar dan voor luisterboeken
Sluiten