Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 27 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze carrière past het beste bij jou, op basis van je handschrift!

Je handschrift kan veel over je zeggen, zo ook op carrièregebied. Het is sowieso al lastig om voor jezelf uit te vogelen wat je nou eigenlijk zoekt in een carrière, dus een beetje hulp is altijd welkom. Je realiseert het je misschien nog niet, maar de grootte, inslag en de vorm van verschillende handschriften zeggen veel over iemands persoonlijkheid, gedachten en karakter.

Emma Bache is een echte handschriftkenner uit het Verenigd Koninkrijk en schreef het boek ‘Reading Between the Lines: What Your Handwriting Says About You’. Het boek staat vol met uitleg, voorbeelden en oefenen die je de basis leren van het identificeren van verschillende handschriftstijlen. Weet je vervolgens welke stijl je hebt? Dan kun je kijken wat deze stijl over je zegt!

Je ideale carrière op basis van je handschrift

Bache deelt voorbeelden van verschillende handschriftstijlen en koppelt er carrières aan die het beste bij elk persoon past. Welke stijl ligt het dichts bij jouw handschrift?

7 dingen waarmee succesvolle werkende moeders zijn gestopt

handschrift-carrière

Deze schrijver schrijft vrij schuin naar rechts en maakt open ovalen. Hij is extravert, spraakzaam en in staat om een goeie deal te sluiten.

handschrift-carriere

Deze schrijver schrijft rechtop en de grootte van, en ruimte tussen de letters zijn vrij regelmatig, het maakt de schrijver een numerieke perfectionist.

handschrift-carriere-

Deze schrijver schrijft zijn letters niet met een bepaalde regelmaat, wat wijst op een creatieve, onafhankelijke denker.

handschrift-carriere

Deze schrijver plat sommige letters af (zie de m en de n), het staat symbool voor een schrijver die zowel praktisch als methodisch is.

handschrift-carriere

Hoge uitschieters, snel schrijven en kleine letters horen bij een empathische, wetenschappelijke geest.

Maandag productief beginnen: 7 kleine dingen die je op zondag kunt doen

handschrift-carriere
Een combinatie van hoekige en ronde letters, samen met zorgvuldig gevormde lijnen, tonen literaire vaardigheden, maar ook perfectionisme.

handschrift-carriere
Er zit regelmaat in de grootte en afstand tussen de letters, en de letters hangen wat naar rechts. Die kenmerken tonen een betrouwbare en gezagsgetrouwe schrijver.

handschrift-carriere
Hoge uitschieters en veel ruimte tussen Dew oorden duiden op een hardwerkend, risicovol en onafhankelijk karakter.

handschrift-carriere
Dit handschrift lijkt een beetje slingerig, er zitten kleine ruimtes tussen de woorden en dat laat een vriendelijke perfectionist zien met een behoefte om te communiceren.

handschrift-carriere
Hoge letters, snel schrijven en originele formaties duiden op een intelligent, probleemoplossend individu.

handschrift-carriere
Snel schrijven, naar rechts gericht en een aanwezige T ve3rwijzen naar een schrijver die nooit een primeur zou missen.

handschrift-carriere
Een stabiele, gelijkmatige hand met veel leesbaarheid wijst op de noodzaak om anderen op een georganiseerde, constructieve manier te helpen.

handschrift-carriere
Moeite met recht schrijven en ga je al gauw de lucht in aan de rechter kant? Dat, en letters schrijven met open ovalen toont een spraakzame, enthousiaste verkoper.

handschrift-carriere
Het loskoppelen van letters wijst naar een carrière waarin intuïtie en een onderzoekende geest centraal staan.

7 dingen voor op je to do-list om verder te komen in je leven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze carrière past het beste bij jou, op basis van je handschrift!
Sluiten