Happy new year! Dit is dé manier om geld te besparen in 2017

December is een dure maand en sowieso kost een huis vol kinderen je al genoeg geld. Een goede reden om in het nieuwe jaar eens te kijken of je niet teveel betaalt voor dingen die eigenlijk een stuk goedkoper kunnen.

Als je je zaakjes op orde hebt, kun je meer tijd besteden aan leuke dingen én het scheelt vaak een hoop geld. Aan het einde van het jaar stappen een miljoen Nederlanders over op een andere zorgverzekeraar. Want hé, je leven blijft nu eenmaal niet elk jaar hetzelfde. Verwacht je in 2017 een baby, of heb je die juist in 2016 gekregen? Dan is het verstandig om te kijken of je huidige zorgverzekeraar nog wel bij je past.

Zelf makkelijk berekenen

Daarnaast kan een zorgpremie enorm verschillen bij een andere zorgverzekeraar, dus is het verstandig om eens te berekenen hoeveel je nu écht per maand kwijt hoeft te zijn aan je zorgverzekeraar. Ben je echt totaal niet thuis in de wereld van zorgpremies en randzaken, dan is het handig om je daar gewoon eens in te verdiepen. Je oude zorgverzekering moet vóór 1 januari 2017 zijn opgezegd, dus je hebt nog even de tijd om de boel te berekenen.

Wij bij Famme kiezen voor #deleven zonder gedoe, en wat ons betreft ben je dan bij Anderzorg aan het juiste adres. Ze zijn makkelijk bereikbaar, hebben een lage premie en online declareren is geen probleem. Ook kies je gewoon je eigen ziekenhuis, huisarts en tandarts bij Anderzorg. Benieuwd wat jij zou gaan betalen? Dat kun je heel makkelijk hier berekenen.

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
Happy new year! Dit is dé manier om geld te besparen in 2017
Sluiten