Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Body 5 mei 2014

Hardlooptip: We Own The Night

Hardlopers opgelet! Ben jij in staat om op 7 juni 10 kilometer te kunnen hardlopen, dan is dit misschien een leuke wedstrijd voor jou. We Own The Night is een women-only run in het donker, dwars door Amsterdam!

De run wordt georganiseerd door Nike en bij je startbewijs krijg je een Race Pack met allemaal leuke goodies, er is vooraf de mogelijk om samen met andere vrouwen onder begeleiding te trainen. Mocht dat je nog niet overgehaald hebben: de hardloopwedstrijd gaat door het centrum van Amsterdam in het donker. Of je nu een Amsterdammer bent of niet, hoe cool is dat?

De route

De wedstrijd gaat van start in het Olympisch Stadion, gevolgd door een stuk door de straten van Oud Zuid. Vervolgens ren je door de binnenstad, over de Magere Brug en de Prinsengracht, onder het Rijksmuseum door, via de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark weer terug naar het stadion.

Zit je er even doorheen, dan zijn er verschillende running experiences om je te motiveren. Zoals de Goddess Gate van Cata Pirata op de Albert Cuypstraat en de running catwalk op de P.C. Hooftstraat.

Goodybag

Vanaf 19 mei kunnen deelnemers hun Race Pack ophalen bij de Nike Store in de Kalverstraat in Amsterdam. Daarin zit onder andere een We Own The Night race shirt, je startnummer en andere goodies in.

Hulp nodig?

Neem deel aan het 8 weken durende Nike+ Run Coach-trainingsprogramma. Je kan je nog steeds aanmelden bij de Nike+ Run coach via de Nike+ Running app op je telefoon. Ook heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij Nike Run clubs. Deze vind je op verschillende plekken, zoals de Amsterdamse Run Club die elke woensdagavond om 19.00 uur traint (vanaf de Nike Store op de Kalverstraat).

Meedoen?

Je kunt je hier inschrijven voor de 10km run. Van iedere We Own The Night inschrijving gaat € 5 naar Kids Aktief. Een stichting die zich richt op het stimuleren van sportactiviteiten voor kinderen. Kijk, daar worden we blij van.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hardlooptip: We Own The Night
Sluiten