Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 30 sep 2015

Hartverwarmend! Onbekende vrouw troost baby in het vliegtuig

De baby van de jonge moeder Rebekka Garvison wilde maar niet ophouden met huilen toen zij van Chicago naar Atlanta vloog. De kleine Rylee werd maar niet rustig, tot de onbekende buurvrouw in het vliegtuig Rebekka aanbood haar baby te troosten.

De hele vlucht lang heeft de vrouw Rylee vastgehouden. De baby gaf geen kik meer tot ze bij de gate aankwamen. Zelfs na de landing heeft de vrouw nog een tijdje met Rebekka’s dochter in haar armen gezeten, zodat de jonge moeder haar rust kon nemen.

Troostend gevoel

Volgens Rebekka vond haar buurvrouw het totaal geen probleem om met haar dochter op schoot te zitten. Ze zei dat het haar juist een troostend gevoel gaf. Als dankbetuiging plaatste de moeder een foto van de vrouw met haar baby op haar Facebook-pagina en schreef eronder: ‘Lieve mevrouw, je wilt niet weten hoe blij jouw actie ons heeft gemaakt. Je had met je ogen kunnen rollen of geïrriteerd kunnen reageren, maar je deed het tegenovergestelde. Ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik je zo zag zitten met Rylee en kan nog steeds niet geloven hoe liefdevol en begripvol je bent geweest. Bedankt.’

Soms kunnen we zo veel leren van vreemden! Hier vind je nog meer redenen waarom je juist met vreemden moet praten >

Reageer op artikel:
Hartverwarmend! Onbekende vrouw troost baby in het vliegtuig
Sluiten