Heb je nu echt de juiste man te pakken? Nooit meer laten gaan als hij déze eigenschappen heeft

Hoe weet je nou echt of je de juiste vent aan de haak geslagen hebt? Is het feit dat hij lief is voldoende? Of vind je hem (nog steeds) woest aantrekkelijk? Wat maakt jouw liefde een blijvertje, voor altijd? Famme zocht het uit.

Als je dit lijstje kunt afvinken moet je hem never ever nooit meer laten gaan.

1. Hij is openhartig over wat hij wil

Wat zijn gemoedstoestand ook is, als hij er eerlijk over is zit het goed. Het betekent dat hij zich bij jou veilig genoeg voelt om te praten over zijn verwachtingen en ideeën. Of je nu al jaren bij elkaar bent of in de datingfase verkeert hij houdt je nooit aan het lijntje en maakt van zijn hart geen moordkuil.

De man van je dromen

2. Hij houdt zich aan zijn woord

Hij is duidelijk over wat je aan hem hebt. Hij maakt geen vage beloftes of grote gebaren. Hij belt je op op het juiste moment, hij houdt zich aan zijn afspraken, hij neemt je mee uit eten als je dat leuk vindt. Neemt dingen van je over als je moe bent. Hij speelt geen spelletjes kortom.

3. Hij heeft aandacht voor je

Hij ziet het meteen als je iets niet leuk vindt. Hij observeert. Hij luistert. Hij wil deze informatie niet hebben om tegen je te gebruiken, maar omdat hij oprecht geïnteresseerd in je is.

4. Hij begrijpt dat jullie twee verschillende individuen zijn

Jij hoeft niet alles allebei leuk te vinden. Hij hoeft jouw passie voor ballet echt niet te begrijpen. Hij begrijpt dat je een persoon bent met je eigen interesses, vrienden, geschiedenis en ambities. Hij begrijpt dat jullie hand in hand hetzelfde pad volgen, maar niet per se samenvoegen in elkaar.

5. Hij maakt je continu aan het lachen

Een gevoel voor humor waardoor jij relgematig moet lachen is veel belangrijker dan hoe hij eruit ziet, wat hij leest of wat hij gelooft. Deze man zal immers de persoon zijn bij wie je thuis komt. Hij helpt jou kalmeren en opnieuw op te starten. En, er is geen betere manier om energie te krijgen dan van een man met jouw soort humor.

Daten terwijl je een single mama bent? 7 dingen die mannen moeten weten over het daten van een single moeder

Hoofdfoto: Kaci Baum

Reageer op artikel:
Heb je nu echt de juiste man te pakken? Nooit meer laten gaan als hij déze eigenschappen heeft
Sluiten