Beauty 21 mei 2014 Muriel Oonincx

Heb jij al een bikini body?

Zon, zomer en dus: bikinistress. Superleuk dat mooie weer, maar we hebben er ook een hoop kopzorgen bij: zijn mijn benen niet te wit? Kan dat buikje wel of moet ik toch voor een badpak gaan (wil ik niet!)? Zouden ze door hebben dat ik prikkelbenen (zo noemt mijn zoontje het) heb? En waarom heb ik die drie minuten tip voor voeten niet zelf opgevolgd?

Hier vind je het antwoord op de vraag of je vandaag wél of niet naar het strand kunt…

BikiniBody

Geloof ons, voor een bikini-body heb je alleen een ‘bikini’ en een ‘body’ nodig! Heb vertrouwen in jezelf zoals Taryn Brumfitt in deze geweldig post van afgelopen week. Geniet van de zon!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Heb jij al een bikini body?
Sluiten