Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Beauty 21 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

Heb jij al een bikini body?

Zon, zomer en dus: bikinistress. Superleuk dat mooie weer, maar we hebben er ook een hoop kopzorgen bij: zijn mijn benen niet te wit? Kan dat buikje wel of moet ik toch voor een badpak gaan (wil ik niet!)? Zouden ze door hebben dat ik prikkelbenen (zo noemt mijn zoontje het) heb? En waarom heb ik die drie minuten tip voor voeten niet zelf opgevolgd?

Hier vind je het antwoord op de vraag of je vandaag wél of niet naar het strand kunt…

Geloof ons, voor een bikini-body heb je alleen een ‘bikini’ en een ‘body’ nodig! Heb vertrouwen in jezelf zoals Taryn Brumfitt in deze geweldig post van afgelopen week. Geniet van de zon!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Heb jij al een bikini body?
Sluiten