Boost je interieur: 10x gave printables voor in de keuken

We moeten er nu toch echt aan geloven: het wordt kouder, de dagen worden korter en we zitten dus weer bijna de hele dag binnen. Voor veel mensen is dit de trigger om het interieur weer eens helemaal om te gooien. Niet voor niets staat oktober al jaren bekend als de woonmaand. En wij doen daar graag aan mee.

Hoe vind je deze leuke printables voor in de keuken? Wij worden er helemaal blij van. Fleurt je keuken op en maakt van koken een feestje!

1. Sinaasappels en citroen

[source id=”attachment_120153″ align=”none”][/source]

Klein beetje last van een herfstdepressie? Deze vrolijke sinaasappels en citroenen hangen al in jouw keuken voor 12 euro. Bestellen doe je hier.

2. Koffie of thee?

[source id=”attachment_120155″ align=”none”][/source]

Goed nieuws voor koffie en tea-lovers: deze printables zijn helemaal gratis. Ga jij voor de koffie- of de thee-variant? Je download ‘m hier.

3. Ice, ice, baby

[source id=”attachment_120157″ align=”none”][/source]

IJs alleen voor in de zomer? Niet als je deze toffe (gratis!) printable in de keuken hebt hangen. De kinderen zullen deze geweldig vinden. Mochten de kinderen blijven nu ook in de winter zeuren om ijs: geef ons dan niet de schuld.

4. Kruidentuintje

[source id=”attachment_120156″ align=”none”][/source]

Voor iets minder dan 20 euro weet je voortaan precies hoe een kruidentuintje werkt. En het ziet er nog leuk uit ook. Dat lijkt ons zeker de investering waard.

5. Nog meer kruiden

[source id=”attachment_120158″ align=”none”][/source]

Ook prachtig: deze minimalistische tekeningen van verschillende kruiden. Hier helemaal gratis te downloaden.

6. Vleeseter

Voor de echte carnivoren: deze printables geven in het Engels precies aan welk deel van het dier je eet. Beetje zielig misschien maar staat wel gaaf. Gratis en voor niets hier te downloaden. Perfect voor slagers en vleesliefhebbers.

7. Frietjes!

[source id=”attachment_120161″ align=”none”][/source]

Een echte aardappeleter? Deze printable laat zien hoe veel verschillende gefrituurde dingen je van aardappels kunt maken. Te koop bij Etsy voor zo’n 18,50.

LEES OOK: 13 x interieurblogs om nu meteen te volgen op Instagram

8. Makkelijk omrekenen

[source id=”attachment_120162″ align=”none”][/source]

Wie zoekt er ook altijd via Google op hoe veel meel je eigenlijk moet gebruiken voor een Engels of Amerikaans recept? Niet meer nodig als je deze omrekentabel geprint hebt. Helemaal gratis.

9. Messcherp

[source id=”attachment_120171″ align=”none”][/source]

Onze favoriet! Deze koop je voor minder dan een tientje bij Etsy. Weet je eindelijk hoe dat mes waar je altijd mee snijdt heet. Ook een aanrader voor Dexter-fans (zoals ondergetekende).

10. Nog eentje voor de koffiejunken

[source id=”attachment_120174″ align=”none”][/source]

Deze gratis printable is groot genoeg om ‘m op A3-formaat uit te laten printen. Zo weet jij altijd hoe je een lekker kopje koffie zet.

Op zoek naar een leuke poster voor op de kinderkamer? Deze zwart-witte posters zijn echte aanraders voor de stoere kamer van je kind. De mooiste posters voor een zwart-witte kinderkamer (en voor een prikkie!)

Reageer op artikel:
Boost je interieur: 10x gave printables voor in de keuken
Sluiten