Kids 18 nov 2015 Lizette van Loenen

Hebben! De award voor coolste kinderwagen gaat naar…

Al longboardend met je kind over straat; het kan! Kinderwagenmerk Quinny heeft er twee jaar over gedaan, maar het merk heeft de eerste kinderwagen met een longboard erachter gelanceerd, zodat je sportief bezig kunt zijn én je kind mee kunt nemen.

Zie je jezelf al gaan, al rollend met je kind door de straten van je woonwijk? Je zult in ieder geval veel bekijks hebben met de longboardstroller. Het limited edition model bestaat uit een normaal longboard, en op het puntje ervan zit een Quinny buggy gemonteerd. Compleet met handrem, voor als je plotseling moet remmen.
baby-carriage-longboard-stroller-quinny-13

Bron: Quinny
baby-carriage-longboard-stroller-quinny-17
Bron: Quinny

Veiligheid voorop!

Het is wel aan te raden je kind (en jezelf) een helm op te zetten als jullie op pad gaan, want een ongeluk zit nog altijd in een klein hoekje. De longboard-buggy is vooralsnog alleen te verkrijgen in Europa, dus mocht je interesse hebben: hier kun je hem bestellen.

Wil je ‘m in werking zien? Dat kan in onderstaande video:

Is het wat voor jou, of vind je het maar niks? Laat het ons weten!

Liever geen longboard-kinderwagen, maar wil je je huidige modelletje opspicen? Met deze 8 accessoires lukt het je in een handomdraai >

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hebben! De award voor coolste kinderwagen gaat naar…
Sluiten