Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Work & Life 12 mei 2014

Hebben! De NSMBL schoolagenda 2014-2015

Heeft jouw dochter of nichtje een schoolagenda nodig? Of ben je zelf opzoek naar een leuk exemplaar? We hebben hem voor je gevonden! Vanaf nu verkrijgbaar: de allereerste NSMBL schoolagenda! Bomvol inspiratie, foto’s, artikelen, tips en heel veel coole informatie.

Je kent het misschien nog van vroeger: al vóór de zomervakantie was je druk in de weer om dé perfecte agenda voor het volgende schooljaar uit te zoeken. Een zoektocht die bij je nichtje of dochter binnenkort ook weer losbarst. Of misschien volg je zelf een studie of werk je in het onderwijs en komt zo’n agenda toch best wel handig uit. Fammes zusje NSMBL komt met de ideale schoolagenda!

Wat kun je verwachten?

De agenda staat in het teken van alle onderwerpen waar NSMBL dagelijks over schrijft. Zo kun je lezen over de ultieme mode musthaves en editorials, de beste make-up tips, handige DIY’s (Do It Yourself), de mooiste reisplekken ter wereld, geheime restaurantjes in Parijs en natuurlijk de lekkerste recepten. Allemaal zorgvuldig geselecteerd en unieke content dat nog niet op de site heeft gestaan.

De NSMBL schoolagenda is de eerste uitgave in een reeks stationary producten en is vanaf vandaag verkrijgbaar bij onder andere V&D (via deze link en in de winkel), Bijenkorf (via deze link en in de winkel) en de grotere boekhandels voor €13,95. En psst… Toch liever een jaaragenda? In september komt er een gloednieuwe NSMBL agenda uit mét nieuwe content! Even wachten nog…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hebben! De NSMBL schoolagenda 2014-2015
Sluiten