Redactie
Redactie Erop uit 25 juli 2015

Hebben! Met 6 items ben je de koning van de camping

Kamperen is sowieso al gezellig, maar met deze comfortabele, leuke en grappige items wordt het zeker een feest, vindt Marlies van Bijzondere Camping. Voor jou, voor hem én voor je kinderen.

1. Field Candy

Als je kinderen wat groter worden, passen ze vaak niet meer in die smalle caravanbedjes óf willen ze gewoon graag in een eigen tentje. Je kunt natuurlijk kiezen voor een basic tent. Een tent van Field Candy kost wat meer, maar zeg nou zelf: zo’n speels, verrassend exemplaar brengt toch een hoop vrolijkheid op de camping?

2. Het buitenkleed

Kleden kun je niet genoeg hebben, vinden wij. Dit vloerkleed is de ultieme sfeerverhoger voor je caravan, in de voortent of op je picknickstek. Een schattig, vrolijk picknickkleed als dit komt trouwens ook altijd van pas. Net als dit comfortabele, warme kleed om op een frisse avond om je heen te slaan.

3. Zonnecellen voor je telefoon

Eh, nee, natúúrlijk brengen we onze vakantie niet swipend naar Facebooknieuwtjes door. Onze mail gaan we ook zeker niet checken. Onze smartphone is gelukkig voor veel meer zaken geschikt! Om een lekker eenpans-recept op te zoeken, om foto’s van hilarische dan wel onvergetelijke momenten te maken of om de weg naar het dichtstbijzijnde restaurantje te vinden als dat eenpansgerecht is mislukt bijvoorbeeld. Geweldig toch dat je geen stroom nodig hebt om je mobiel op te laden? Bij bijvoorbeeld deze oplader doet de zon het werk.

4. Dutch Oven Kampvuurpan

Mocht het je ontgaan zijn: koken boven een fikkie is hip. En los daarvan vooral ontzettend leuk. Terwijl jullie gezellig samen om het kampvuur zitten, pruttelt je eten (soep, stoofpot, brood of zelfs taart!) langzaamaan gaar in deze Dutch Oven Kampvuurpan. Hoe ‘puur en genieten’ wil je het kamperende leven hebben?

5. DIY Campfire

Ook dol zijn we op dit draagbare kampvuur. Met DIY Campfire tover je – hupsakee! – een compleet kampvuur uit een papieren zak. Aanmaakhoutje, brandblokken, een stuk hout om de boel bij elkaar te houden; alles zit erin. Het enige wat je nog hoeft te doen, is er samen knus van genieten!

6. De Onesie slaapzak

Hiermee kun je zó onder de prachtige sterrenhemel in slaap vallen: de Onesie slaapzak. Praktisch of niet, de onesie slaapzak is hoe dan ook grappig. Zoals Sexy Hotness, de SLPY waarmee je ook gewoon kunt wandelen of de Selkbag voor het serieuze werk (ze prijzen ‘m zelf aan als ‘slaapzak met armen en benen’).

Campingetiquette: zó houd je het leuk op de camping. 6 do’s and dont’s >

Reageer op artikel:
Hebben! Met 6 items ben je de koning van de camping
Sluiten