Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 15 apr 2014

Hebben! Milestone zwangerschapskaarten

Misschien mierzoet en tuttig, maar wel een superlieve manier om je zwangerschap en de eerste weken van je baby vast te leggen: Milestone kaarten! Je kunt natuurlijk alles vastleggen met selfies en andere kiekjes, maar het is veel leuker om met behulp van de kaarten alle hoogtepunten (de echo, schopjes, eerste knuffel, you name it) op een originele manier te fotograferen. En hooray! De kaarten zijn er, na het grote succes in het buitenland, nu ook in het Nederlands.

We schreven al eerder over de kaarten in onze 12 dingen om te doen of te bewaren voor later. Time flies when you’re pregnant! Voor je het weet begint je buik te groeien, heb de de twintig weken-echo en is de babykamer klaar. Stuk voor stuk momenten om even bij stil te staan en vast te leggen.

Milestone Pregnancy Cards

Wat het is? Een giftbox met dertig unieke geïllustreerde kaarten. Viertien voor tijdens de zwangerschap (van de eerste positieve test tot de geboorde) en dertien kaarten voor de eerste babyfoto’s. En om je plakboek helemaal compleet te maken ook een paar kaarten waarop je een hand- en voetafdruk kunt maken.

Hebben?

Verwacht je zelf een kindje? Je beste vriendin of je zus? Geef (jezelf) de kaarten cadeau! Vanaf deze maand shop je de giftbox voor € 16,95!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hebben! Milestone zwangerschapskaarten
Sluiten