florine duif
florine duif Kids 15 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Geinig! Deze kinderkoffer tover je tijdens de vliegreis om in een kinderbed

Ga je op reis met je kinderen en zou je willen dat ze dan even een dutje deden, maar lukt dat voor geen meter in zo’n stoel? Christina en Halvor Holmgren hebben me toch een briljant idee bedacht voor hun dochter. En deze handige gadget is er nu ook voor jouw kind.

De voormalige vliegtuigingenieur en zijn vrouw bedachten de Bedbox: een koffer die je kan ombouwen tot een kinderbed. Oké, je moet wel op een superdeluxe, über chique vlucht zitten met genoeg beenruimte om je kind ook daadwerkelijk op dit bed te kunnen laten liggen, maar het idee is goed.

LEES OOK: Ouders delen goodie bag uit in het vliegtuig als excuus voor hun huilende baby.

Ontspannen met het gezin op reis

Buy and try

Lijkt het je wat? De BedBox is er voor kinderen tot zeven jaar en kost een ‘luttele’ 157 euro. Maar, dan kan er dus ook nog van alles in en er zitten wielen onder zodat je kind erop door het vliegveld kan sjezen. En wij zien ook mogelijkheden als voetensteun voor jezelf. Koop het kofferbed hier en bekijk eerst even de onderstaande video.

Enne, kinderen kunnen natuurlijk gewoon mee hè, op een vlucht. Al is niet iedereen hier blij mee. Lees hier alles over de kindvrije vluchten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Geinig! Deze kinderkoffer tover je tijdens de vliegreis om in een kinderbed
Sluiten