Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Eropuit 2 jun 2014
Leestijd: 1 minuut

Hebben! WK baby suitie

Ben jij al helemaal klaar voor het WK met je WK Superteam-jurkje, samba-shirt, juichpak, juichpet of HolánDress, maar heeft jouw kleine nog niks om aan te trekken? Lees dan verder: wij vinden de WK-suities tamelijk briljant.

Toen collega Florence (Roomed.nl) vanmorgen de redactie binnen stapte zagen we groen van jaloezie. Waar had ze die leuke WK-onesies voor baby’s vandaan? Via Suities dus. Drie bevriende dertigers bedachten het merk, omdat ze het jammer vinden dat ze zelf nooit profvoetballer zijn geworden. Met de pakjes hopen ze hun kleine kinderen te kunnen inspireren om hun droom wél waar te maken. Daarbij vinden ze de pakjes er ook gewoon supertof uitzien.

Jopie of Van Swieten

De suities zijn gemaakt van 100% katoen, hebben antislip aan de zooltjes, zijn makkelijk te wassen en zitten lekker. Ook met een luier. De pakjes zijn er voor kinderen tot ongeveer twee jaar. De maten: ‘Dreumes 0-3 maanden’, ‘Hummel 3-8 maanden’, ‘Welpie 8-14 maanden’ en ‘Snotaap 14-22 maanden’. Met het oog op het WK in Brazilië zijn er twee pakjes. De ‘Jopie’, het klassieke oranje tenue met rugnummer ’14’. Een regelrechte knipoog naar Johan Cruijff, die ook wel Jopie werd genoemd.

En aangezien voetbal zonder een scheidsrechter chaos is, hebben ze ook een pakje met de naam ‘Van Swieten’ gemaakt. Iedereen die in de jaren negentig op zondag met zijn bord eten op schoot Studio Sport keek zal de naam van deze Nederlandse scheidsrechter kennen.

Verantwoord geproduceerd

Goed om te weten: Suities zijn op verantwoorde wijze geproduceerd. Want zoals het merk het zelf zegt: “Je wilt natuurlijk niet dat een kindje aan de andere kant van de wereld krom ligt voor het welzijn van jouw kleine”. Precies!

Je bestelt de pakjes voor € 22,50 hier >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hebben! WK baby suitie
Sluiten