Renée
Renée Algemeen 26 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Thuisbakkers opgelet! Heel Holland Bakt is op zoek naar jou

Is het je guilty pleasure om op zondagavond de televisie aan te zetten voor Heel Holland Bakt? Sterker nog, maak jij zulke mooie en bijzonder lekkere creaties dat vrienden en kennissen je steeds aanmoedigen om ook eens een poging te wagen in het programma? Dan is dit je kans.

Heel Holland Bakt is op zoek naar deelnemers en wie weet ben jij wel de thuisbakker die zij zoeken. Of misschien ben je zelf niet zo handig met spatels en botercrème, maar heb je een vriendin die er wel ontzettend goed in is.

Opgeven voor Heel Holland Bakt

Voor een nieuw seizoen zijn de makers van het NPO-programma namelijk op zoek naar de nieuwe Hans of Annemarie. Seizoen zes komt eraan, maar kan natuurlijk niet van start gaan als er niet genoeg thuisbakkers zijn die zich hebben aangemeld.

Dus ben jij of ken jij iemand die zich echt zou moeten opgeven voor Heel Holland Bakt? Dan hoef je niet langer te wachten.

LEES OOK: Onderzoek: bakken voor anderen is dé manier om te ontstressen (en anderen blij te maken)

Aanmeldformulier

Het aanmeldformulier staat al klaar om ingevuld te worden. Het Heel Holland Bakt-team wil graag weten waar je goed in bent, waar je niet zo goed in bent en natuurlijk foto’s van jouw creaties zien. Kun je niet langer wachten? Het formulier vind je hier.

Je moet wel een klein beetje opschieten, want je hebt maar tot 15 april om het aanmeldformulier in te leveren. Maar hé, als jij bekend staat om je fantastische tulband, hazelnootschuimtaart of cheesecake heb je je roeping nu gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme