Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 13 feb 2019

Heerlijk! Vanaf april kun je Flugel ijsjes scoren (met een alcoholpercentage van 5%)

Nog even en de zon komt er weer aan (finally) – dat is al fijn nieuws, maar we komen met nog veel beter nieuws! In april lanceert 24ICE een nieuw ijsje in samenwerking met Flügel. Brings back memories, als je het ons vraagt.

Het mierzoete drankje dat je in een overvolle discotheek maar al te graag dronk in je jongere jaren. Eerst ervoor zorgen dat het Flügelmeisje bij je in de buurt was, en hup, daar ging het gele dopje op je neus en sloeg je het kleine flesje Flügel achterover. Waren jij en je vriendinnen fan van Flügel? Dan worden jullie heel blij deze zomer!

Flugel ijs

Ook fijn: het ijsje bevat 5% alcohol én weinig (lees: 50) calorieën. We moeten wel nog even wachten, de Flügel ijsjes zijn vanaf eind april verkrijgbaar in de slijterij en via de website van 24ICE. Kun je toch niet wachten? Omdat dit weekend al zowaar een aankomend lentezonnetje te voelen is, kun je van 16 tot 24 februari op de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam al het ijsje komen proeven. Valt het in de smaak? Retorische vraag. Dan kun je daar een hele doos scoren met een hoge korting!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Heerlijk! Vanaf april kun je Flugel ijsjes scoren (met een alcoholpercentage van 5%)
Sluiten