Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Lifestyle februari 13, 2019

Heerlijk! Vanaf april kun je Flugel ijsjes scoren (met een alcoholpercentage van 5%)

Nog even en de zon komt er weer aan (finally) – dat is al fijn nieuws, maar we komen met nog veel beter nieuws! In april lanceert 24ICE een nieuw ijsje in samenwerking met Flügel. Brings back memories, als je het ons vraagt.

Het mierzoete drankje dat je in een overvolle discotheek maar al te graag dronk in je jongere jaren. Eerst ervoor zorgen dat het Flügelmeisje bij je in de buurt was, en hup, daar ging het gele dopje op je neus en sloeg je het kleine flesje Flügel achterover. Waren jij en je vriendinnen fan van Flügel? Dan worden jullie heel blij deze zomer!

Flugel ijs

Ook fijn: het ijsje bevat 5% alcohol én weinig (lees: 50) calorieën. We moeten wel nog even wachten, de Flügel ijsjes zijn vanaf eind april verkrijgbaar in de slijterij en via de website van 24ICE. Kun je toch niet wachten? Omdat dit weekend al zowaar een aankomend lentezonnetje te voelen is, kun je van 16 tot 24 februari op de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam al het ijsje komen proeven. Valt het in de smaak? Retorische vraag. Dan kun je daar een hele doos scoren met een hoge korting!

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Heerlijk! Vanaf april kun je Flugel ijsjes scoren (met een alcoholpercentage van 5%)
Sluiten