Redactie
Redactie Persoonlijk 9 juni 2015

Helft van de vrouwen fantaseert over een ander tijdens de seks

Sorry mannen (of vrouwen, mocht je op vrouwen vallen). Volgens recent onderzoek fantaseert bijna 50 procent van de vrouwen over iemand anders dan haar partner tijdens de seks. En ja, die fantasie gaat meestal over een vriend of kennis.

Auw.

1300 mensen werden voor het onderzoekje aan de tand gevoeld door seksspeeltjesproducent Lovehoney (tja, over objectiviteit valt te twisten). Van de vrouwen die zeiden dat ze wel eens fantaseerden over een kennis, gaf één derde toe dat ze deze fantasie tot uitvoer bracht.

Verrassend genoeg zijn mannen iets trouwer in hun gedachten. Ongeveer 42 procent van de mannen denkt aan een andere vrouw tijdens de seks. Maar een kwart van hen ging zijn droom ook echt achterna. Volgens het onderzoek denken we vooral aan onze ex in bed, wat misschien nog wel erger is dan die knappe baas.

Een beetje fantaseren kan geen kwaad, toch?

Klinkt dit allemaal nogal pijnlijk? Geen nood. Deelnemers aan het onderzoek zeiden dat fantaseren geen kwaad kan, zo lang je je fantasieën maar niet gaat uitvoeren. Dus, mocht je binnenkort ineens aan de ex denken tijdens een potje seks? Maak je niet druk, heb gewoon plezier (vertel het misschien maar niet aan je partner).

Af en toe aan een ander denken tijdens de seks is heel bevorderlijk voor jullie seksleven. En nog 7 fantasieën voor een beter seksleven met je eigen man >

Reageer op artikel:
Helft van de vrouwen fantaseert over een ander tijdens de seks
Sluiten