Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Work & Life 10 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

HEMA komt met nieuwe taart: Turtle Brownie Cheesecake

HEMA is 95 jaar en dat laat de winkelketen niet ongemerkt voorbijgaan. Ter ere van de verjaardag organiseerde de keten een taartbakwedstrijd met als winst een plek in het vaste taart-assortiment van HEMA. En de winnende taart klinkt ons als culinaire muziek in de oren.

Anne-Michelle de Graaf heeft met haar turtle brownie cheesecake de wedstrijd gewonnen. En met zo’n naam kunnen wij niet anders dan die keuze heel logisch vinden.

Turtle brownie cheesecake

Uit 36 andere finalisten werd de taart van Anne-Michelle gekozen als lekkerste van alle inzendingen. De jury bestond uit niemand minder dan Rutger van den Broek (@rutgerbakt) en Sabine Koning (@ohmyfoodness).

Wat voor taart dat is? Zoals Anne-Michelle zelf zegt: “een heerlijke mix van brownie, pecannoten, karamelsaus, slagroom én chocoladesaus”. All we need… Het idee van de taart komt van haar kat Sterre. Sterre heeft een schildpadvacht in precies dezelfde kleuren als de taart.

De taart wordt nu met de bakkers van HEMA bakkerij door ontwikkelt, zodat we dit najaar kunnen genieten van een (of twee of drie) drukjes  turtle brownie cheesecake.

Kom maar door!

Probeer maar eens niet te snoepen als je deze Twix taart staat te maken in de keuken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
HEMA komt met nieuwe taart: Turtle Brownie Cheesecake
Sluiten