Midweekje weg met het gezin: je kunt voor een prikkie een bungalow boeken

Is het weer bijna tijd om er met de vriendinnen op uit te gaan? Of om met het gezin erop uit te gaan  Deze deal tijdens de HEMA bungalowweken komt dan als geroepen! De watte? We horen het je denken, maar geloof ons: dit interesseert je. Je kunt voor een (héle) leuke prijs een Landal bungalow boeken met je gezin (of vriendinnen).

Zijn jullie steeds te laat met het boeken van de Center Parcs actie? No worries, deze zomer zitten jullie gegarandeerd een midweekje te bivakkeren in een leuk huisje. Thanks to de HEMA bungalowweken.

Boek goedkoop een bungalow tijdens de HEMA bungalowweken

Tijdens de bungalowweken (onthoud dit woord vooral ook even voor galgje met de kids), kun je nu voor maar liefst 159 euro je eigen huisje boeken. Wat het nog leuker maakt is dat je een midweek in één van de Landal GreenParks-parken verblijft. Wanneer gaan we?

Uitrusten bij het zwembad, lekker wandelen in de natuur of jezelf opsluiten in het huisje met een voorraad wijn (ranja voor de kids), hapjes en spelletjes: het kan allemaal. Bij deze prijs zitten bedlinnen, een eindschoonmaak én de reserveringskosten al bij in. Je bent dus niet ineens een stuk duurder uit.

Geldig tot en met wanneer?
Een belangrijk puntje: de actie loopt bij HEMA tot en met 21 april. Je moet dus wel een beetje snel zijn. Maar als je de voucher eenmaal in the pocket hebt, kun je tot en met uiterlijk 1 augustus boeken en tot 7 oktober je verblijf regelen.

Zijn jullie met zijn vieren? Dan betaal je voor een midweek nog geen 40 euro per persoon. Dat betekent dus dat je maar 10 euro per persoon per nacht kwijt bent. Koopje, toch? Lees hier meer over de actie.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Midweekje weg met het gezin: je kunt voor een prikkie een bungalow boeken
Sluiten