Eten 18 dec 2017 Sterre Touw

Rennen naar de Hema: daar koop je vanaf vandaag proseccotaart!

Waar we nu nog allemaal heel druk bezig zijn met de kerstbaksels voor het kerstdiner, denkt de Hema alvast vooruit. De jaarwisseling vieren met weer een glas prosecco is maar wat gewoontjes, moeten ze gedacht hebben. Waarom niet met een taart vol? 

Proseccotaart

Nog twee weken en we kunnen afscheid nemen van 2017. Of het nou een goed of een slecht jaar was, je wilt het wel lekker knallend afsluiten. En hoewel oliebollen en champagne gerust hartstikke lekker zijn, kan het dit jaar nog beter met een simpel wandelingetje naar de Hema. Daar kun je namelijk vanaf vandaag een proseccotaart kopen voor slechts een tientje. Tof!

 

proseccotaart

LEES OOK: 5 survivaltips voor ouders met een kater op nieuwjaarsdag

Smaaksensatie

Je hoeft echt niet bang te zijn dat het een beetje dubbelop zal zijn naast alle champagne. De feestelijke taart bestaat namelijk uit nog veel meer smaken. De taart is gemaakt van frambozenschuim, proseccocrème en witte chocolade krullen als kers op de taart. En dat in onze eigen oer-hollandse Hema. Rennen dus!

Wil je ‘m alvast bestellen? Klik dan hier.

LEES OOK: Kaas- en ginlovers opgelet: je kunt nu gin kaas kopen!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Rennen naar de Hema: daar koop je vanaf vandaag proseccotaart!
Sluiten