Redactie
Redactie Kids 5 dec 2014

Herkenbaar! Slapen met kinderen is: NIET slapen

Mama Esther Anderson vindt het, net als zoveel mama’s, heerlijk om ‘s ochtends nog even met haar kleine spruit in bed te liggen. Gewoon fijn wat uitrusten, lekker knus tegen elkaar aan. Maar of het in werkelijkheid ook zo gaat?

Esther zette een schattige video online waarin maar al te duidelijk wordt dat slapen met een baby nooit gaat zoals gepland. Het begint zo zoet, maar al snel prikt de kleine in je oog, slaat op je wang, en oja, laat ook nog even een scheet in je gezicht.

‘Elke ochtend slaapt mijn baby, nadat ze wakker werd om te eten, voor een paar uurtjes in mijn bed. En elke ochtend vraag ik mezelf af waarom ik haar niet terug legde in haar bedje… Daarom greep ik vanochtend naar mijn telefoon en filmde hoe mijn babywekker eruit ziet. Ik denk dat ik niet de enige ben.’

En? Is Esther niet de enige mama met een babywekker? Laat het ons weten!

Je kan je geen leven zonder kinderen voorstellen, maar je moet er wel wat voor opofferen. Slaap is een van de dingen die je opgeeft als je aan kinderen begint, lees hier de nog 7 resterende dingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Herkenbaar! Slapen met kinderen is: NIET slapen
Sluiten