Renée
Renée Eropuit 22 okt 2019

Dagje weg met de kinderen? Bezoek dan het gezellige Amsterdamse Winterparadijs

Heb je zin om tijdens de kerstvakantie een leuk dagje weg met de kinderen te plannen? Zoek niet verder naar een leuke activiteit, want Het Amsterdamse Winterparadijs is het winterparadijs waar je heen wil vanaf 21 december.

Het Amsterdamse Winterparadijs

Net als vorig jaar wordt de RAI in Amsterdam voor even omgetoverd tot een groot winterparadijs. En geloof ons, niet alleen je kinderen beleven hier veel plezier. Voor volwassenen is het minstens zo leuk. De 2019 editie wordt nog leuker dan die van vorig jaar. Het winterfestival is namelijk zes dagen langer geopend én er zijn meerdere activiteiten te beleven.

Wat staat er dit jaar op het programma?

Hoog tijd om een blik op het programma te werpen. Want wat is er dit jaar te doen tijdens het Het Amsterdamse Winterparadijs? Er is een leuk programma voor jong en oud samengesteld. De klassiekers (de gezellige kerstmarkt, Olaf & Elsa, de bioscoop, marshmallows roosteren) zijn er weer, maar er zijn ook nieuwe activiteiten aan het programma toegevoegd.

Met grote kinderen kun je met drie tubes van de sneeuwbaan glijden, maar er zijn ook twee grote theaters, een ijs-racebaan met elektrische bikes, een snelle sneeuwschans, een hoge zweefmolen en een (kinder)schaatsbaan. Kom je zonder kids? Dan vermaak je je ongetwijfeld in de twee après-ski cafés.

Tickets kopen

Zie je het helemaal zitten om een dagje naar Het Amsterdamse Winterparadijs te gaan? Dan kun je online of aan de deur kaarten kopen. Dit zijn de prijzen:

Online verkoop:
Early Bird Entrance Only: €5
Early Bird Regular Ticket: €14,50
Early Bird Passe-partout: €34,50

Deurverkoop:
Entrance only: €9
Regular ticket: €21,50
Passe-partout: €41,50

Pssst: vanaf 21:00 uur is de entree gratis. Goede reden om nog een keer zonder de kids terug te komen. Klik hier om naar de website te gaan.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dagje weg met de kinderen? Bezoek dan het gezellige Amsterdamse Winterparadijs
Sluiten