Het Culy Food Festival was Fammetastisch!

Duizenden foodies, héél veel lekker eten en zeventig blije cursistjes… Het Culy Food Festival zit er weer op! Het afgelopen Paasweekend organiseerde Culy.nl een food festival en Famme gaf er samen met Easy Peasy meerdere keren een geweldige (ja, we zijn trots) kinderkookworkshop.

De kinderen mochten gratis een gezonde paaseitjes met onder andere kokos, quinoa en cacao maken, en gingen later aan de slag met een fruitshake. Het recept vind je deze week op Famme! Papa’s en mama’s keken toe, lazen een tijdschrift in de Famme-hoek óf deden een rondje festival zonder kinderen. De reacties waren top! Van ‘Ik vond het zó leuk, mag ik straks nog een keer meedoen?’ van Noah (5) tot ‘Wat jammer dat ik er niet bij kan zijn, hopelijk organiseren jullie het volgend jaar weer,’ Emma.

#FAMMETASTISCH WINNEN

Voor Famme-lezeressen die het festival bezochten hadden we een leuke win-actie. Tweet, Instagram of Facebook onder de hashtag Fammetastisch en win een weekje glamping in binnen- of buitenland met Tendi ter waarde van € 450. Daarnaast gaven we ook nog vier keer een dinerbon ter waarde van € 100 voor Herengracht Restaurant en Bar weg. Heb jij aan de actie meegedaan? Winnaars krijgen deze week een bericht!

1 x Go glamping in binnen- of buitenland met Tendi, t.w.v. € 450
Tendi verhuurt luxe, ingerichte safaritenten op bijzondere locaties in Europa. Overnacht vlakbij een kasteel of wijngaard in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal of Zweden. Samen geniet je van het buitenleven, terwijl je verblijft in een luxe, stoere safaritent. Kamperen, maar dan net ietsje anders! Tendi.nl

4 x Een dinerbon voor Herengracht Restaurant & Bar, Amsterdam, t.w.v. € 100
Schuif aan in het gezellige restaurant in hartje Amsterdam, aan de Herengracht, op de hoek van het Koningsplein. De chef combineert authentiek Hollandse gerechten met de moderne Franse keuken. Hierbij gebruikt ze seizoens- en streekproducten zoals liver varken, het Maas Rijn IJssel rund en verantwoord gevangen Noordzee vis. Daarnaast gebruiken ze veel lokale en vergeten groenten zoals snijbietjes, asperges, zuring, tuinbonen en lamsoor. Deherengracht.nl

Hoe leuk het was op het festival? Bekijk de foto’s hieronder!

De foto’s van onze Famme photo wall komen 8 april op de Famme Facebook.

Reageer op artikel:
Het Culy Food Festival was Fammetastisch!
Sluiten