Eva Dusch
Eva Dusch Kids 28 jul 2016

Het gezicht van deze vader tijdens de bevalling spreekt boekdelen

Het zijn de papa’s in spe die tijdens de bevalling aan de zijlijn zitten en het gebeuren in volle glorie moeten aanzien. Voor wie denkt dat dit een eitje is: kijk even naar het gezicht van deze vader.

Sommige mannen kunnen het niet aan om hun vrouw pijn te zien hebben bij de bevalling. Ze trekken wit weg, hebben het zweet op de rug staan, knijpen je hand hartstikke fijn en draaien hun hoofd weg bij de minste of geringste druppel bloed. Het gezicht van deze Australische vader is misschien wel de beste -en meest hilarische- expressieve opsomming van dit alles. Terwijl zijn vrouw Alisha Baxter volop aan het persen is en het hoofdje van de baby al zichtbaar is, weet hij zijn gezicht niet meer in de plooi te houden. De foto is gemaakt door zijn neef, net op het moment toen zijn vrouw Alisha begon met persen en het hoofdje zichtbaar werd.

Papa-advies

Moeder en dochter Blakely maken het goed. Dat geldt inmiddels ook weer voor de vader. Wel wilde papa Jive graag nog wat wijze woorden delen met andere zenuwachtige mannen die hetzelfde moeten doorstaan. ‘Wij mannen voelen ook een hoop pijn. Zoals je wel kunt zien op mijn gezicht’, zegt hij aan Daily Mail. ‘Zorg dat je als vader aanwezig bent, wees stil en doe wat je gezegd wordt, anders ben je de sjaak.’

Komt dit gezicht je bekend voor? Deel je leukste foto’s op onze Facebook!

‘Neeeee! Stop het terug!’ En nog 9 hilarische quotes van bevallende vrouwen>

Reageer op artikel:
Het gezicht van deze vader tijdens de bevalling spreekt boekdelen
Sluiten