Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Kids februari 1, 2016

Het jongetje dat een Messi-shirt maakte van een plastic zak gaat zijn held ontmoeten

Dit jongetje had nooit durven dromen dat hij zijn idool zou mogen ontmoeten, toen hij ijverig zijn Messi-shirt maakte van een plastic zak. Toch is dit precies wat er gaat gebeuren!

In januari dook deze foto op en werd vervolgens massaal via social media gedeeld in de hoop de jonge Messi-fan te vinden. Er werd een campagne gestart om het jongetje te helpen aan een echt Messi-shirt en hem in contact te brengen met Lionel Messi.

Na een week was het raak

Na zeven dagen zoeken naar dit mysterieuze jongetje, meldde zich een familie uit Afghanistan. Als bewijs dat zij daadwerkelijk familie waren van het jongetje stuurde ze onderstaande foto. Het jongetje, Murtaza Ahmadi, houdt een A4 vast met de naam ‘Richard’, de naam van de contactpersoon bij BuzzFeed, die actief meedeed aan de campagne.

Om alle gulle giften van mensen, die geraakt waren door Murtaza’s verhaal, te ontvangen, is de familie naar Kabul afgereisd. In het afgelegen dorpje waar zij wonen, konden zij de donaties niet ontvangen.

Ontroerd

Een bron dichtbij Messi meldde in januari dat hij iets speciaal wilde doen voor Murtaza. Hij was ontroerd door de creativiteit van de kleine fan. Nu blijkt het dat er contact is tussen de Afghan Football Assocciation en FC Barcelona, de club waar de grote voetballer speelt. Het plan is om Murtaza over te laten vliegen naar Spanje om zijn grote idool te ontmoeten!

Hoewel er nog geen datum is bevestigd, is er wel bevestigd dat Messi de foto van Murtaza gezien heeft. En de kleine Murtaza? Die kan niet wachten om zijn grote voorbeeld te ontmoeten!

Wat vind jij van dit prachtige verhaal? Reageer via Facebook!

Reageer op artikel:
Het jongetje dat een Messi-shirt maakte van een plastic zak gaat zijn held ontmoeten
Sluiten