Kids 27 okt 2017 Lizette van Loenen

Het ‘uitgeputte moeder’ Halloween-kostuum van dit 7-jarige meisje is briljant

Heksen, vampieren, skeletten, spoken: alle Halloween-kostuums hebben we weer voorbij zien komen afgelopen dagen. De 7-jarige Lainie Griffin ging voor een écht scary kostuum, namelijk die van een uitgeputte moeder. Ge-wel-dig, als je het ons vraagt.

Compleet met donkere kringen om haar ogen, twee baby’s (waarvan eentje vastgeklampt aan haar been) én spuugvlek op haar schouder is Lainie helemaal ready voor het Halloween feestgedruis. Dat de ‘uitgeputte moeder’ niet veel tijd voor zichzelf heeft bewijst het roze huispak wat Lainie draagt.

LEES OOK: 13 x wat je beter niet tegen een kersverse moeder zegt

Aambeien en een front butt

De vriendin van Lainies moeder vond het kostuum zo briljant, dat ze er een foto van maakte en op haar Facebook plaatste. ‘In een kostuumwedstrijd zou ze wat mij betreft winnen! Om het af te maken heeft ze alleen nog striae, aambeien en een front butt nodig. Al zou een prijs wat meer op zijn plaats zijn.’

Lainie heeft ze bijna allemaal verwerkt in haar kostuum! 4 tekenen dat je wel eens een mommy burn-out zou kunnen hebben >

Facebook

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het ‘uitgeputte moeder’ Halloween-kostuum van dit 7-jarige meisje is briljant
Sluiten