Redactie
Redactie Kids 9 maart 2015

Het bijzondere verhaal achter de vrouw die haar baby in slaap zingt

Kennen jullie Kimberly Henderson nog? In december postte ze een video waarin ze haar dochter Vaida in slaap zingt. Deze video is binnen no time viraal gegaan en wij snappen waarom.

Ze kan zingen, ze heeft zelfs een boel talent en we wisten dat haar iets moois stond te wachten. Zo hadden we het al eerder over een platendeal. Maar er zit een moedig verhaal achter dit alles. Kimberley krijgt op haar zestiende haar eerste kind. Tien jaar later heeft ze er vier. Ze rooit de boel in haar eentje, want ze is een alleenstaande moeder.

Auto-ongeluk
Vaida was absoluut niet gepland en Kimberley zat al bij de abortuskliniek. Iets in haar zei dat ze het kind heel graag wilde houden. Ze rent weg en een aantal jaar later zingt ze haar dochter in slaap. Een paar maanden voor de video krijgen de twee een auto-ongeluk. Kimberley raakt gewond, Vaida blijft ongedeerd. De maatschappij van het kinderzitje ‘Cosco Kids’ krijgt lucht van de video en brengt Kimberley in contact met een grote platenmaatschappij in LA. De wereld ligt aan haar voeten en ze doet het heel goed in de muziekwereld. Zo zie je maar weer, het leven kan raar lopen.

Wat ze lastig vindt, is dat ze veel commentaar krijgt van mensen die het maar niets vinden dat ze als alleenstaande moeder een carrière wil. Niets van aantrekken Kimberley, want als we de video nog eens terugkijken, zit er niets anders op dan dat je echt iets met je talent moet doen!

Reageer op artikel:
Het bijzondere verhaal achter de vrouw die haar baby in slaap zingt
Sluiten