Marlies Jansen
Marlies Jansen Beauty 9 jan 2016

Hier knap je van op! 3 x fijne wellness voor een frisse start

Ook zo’n zin om een frisse start te maken en relaxt aan dit nieuwe jaar te beginnen? Onze tip: ga eens lekker met een vriendin of samen met je lief naar een wellness. Bij deze adressen van Bijzonder Plekje kan jouw jaar al niet meer stuk!

[STAP stap=”1″]

In de natuur

Kom jij helemaal tot rust in de natuur? Dan maakt NatuurSpa Lanschot je ongetwijfeld blij. Deze wellness ligt namelijk midden in het groen. Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over in deze modern vormgegeven, luxe spa. De rustgevende lichaamsbehandelingen zijn ook samengesteld met producten uit de natuur. Verwen jezelf met een dag genieten van stomen in het hooi, een kleibehandeling en dompelen in de wei. Liever in slaap wiegen of stomen in de kruidenoven tussen de dennentakken? Na een dag bij de NatuurSpa voel je je herboren.

[STAP stap=”2″]

In de stad

Bij Five City Spa in Utrecht kun je zeven dagen per week binnenlopen voor een fantastische massage of gezichtsbehandeling. En dan wórd je toch verwend! Alleen al de persoonlijke benadering is heerlijk. Bij een korte intake kun je aangeven of je bijvoorbeeld een zachte of krachtige massage wil, kiezen welke olie wordt gebruikt en welke muziek je hoort. De keuze aan behandelingen is top. Ga je voor de mama massage, de pregnancy massage of gezellig samen voor een duo massage? Of liever voor een detox behandeling of deep wrinkle treatment? Na afloop brengt een kopje Kusmi thee met een stukje pure chocolade je weer terug op aarde.

[STAP stap=”3″]

Over de grens

Heb je langer de tijd, overweeg dan Wu Wei Wellness in het Belgische stadje. Wu Wei is een hotel, wellness en restaurant onder één dak – het dak van een oude drukkerij wel te verstaan. Toch is het hier kleinschalig en gezellig. In en rond de royale binnentuin geniet je in het verwarmde binnen- en buitenbad, de hamam, drie originele sauna’s, heerlijke belevingsdouches en een Japans bad. Ook de massages en behandelingen zijn top. Daarnaast worden ‘belevingen’ georganiseerd, zoals aromatherapie, scrubrituelen en waterrelaxatie. Genieten met de grote G!

Heb jij nog een goede tip? Deel hem op onze Facebook-pagina >


Wat zeg je hier van? Deze spa is exclusief voor baby’s >

Reageer op artikel:
Hier knap je van op! 3 x fijne wellness voor een frisse start
Sluiten