Marleen Vos
Marleen Vos Erop uit 30 jul 2014

Hier wil jouw kind straks op vakantie

Het is voorlopig nog toekomstmuziek, maar wees gewaarschuwd. De tijd dat je kinderen je smeken hier vakantie te vieren, is dichterbij dan je denkt…

Harry goes Japan

Als er één volk is dat wel raad weet met fantasiefiguren, zijn het de Japanners wel, dus de verwachtingen voor de nieuwe Wizarding World of Harry Potter zijn hooggespannen. Later dit jaar gaan in Osaka de deuren open!

Ondergrondse trampolinewereld

Na een bezoek aan Bounce Below is je kroost voorgoed verpest; no way dat je nog wegkomt met zo’n blauw gevaarte in de achtertuin. Maar dat mag de pret niet drukken, want hóe cool is deze grot in Wales vol reusachtige trampolines? Echte durfals hebben nog even geduld tot het eind van het jaar: dan zijn ook de kabelconstructies klaar waarmee je door de grotten ‘vliegt’.

Op verkenning in een onderwaterstad

Dit kan uiteraard alleen in Dubai: zwemmen, snorkelen en scubaduiken in een onderwaterwereld geïnspireerd op ‘Pirates of the Caribbean’ en de gezonken stad Atlantis. Hopelijk maakt The Pearl of Dubai de belofte waar meer te zijn dan een pretpark en slagen de ontwikkelaars er inderdaad in om aangetast koraal nieuw leven in te blazen.

Het meest interactieve Disneykasteel ooit

Vanaf 2015 steekt Shanghai Florida gráág de ogen uit met een eigen Disneyland. De grootste trekpleisters? Het ‘meest interactieve Disneykasteel ooit’ en piratenwereld Treasure Cove.

Nepalese klimhemel

Sportieve families met oudere kinderen: deze kan rechtstreeks op de bucketlist. Alsof de Mount Everest nog niet reden genoeg is om naar Nepal af te reizen, overweegt de plaatselijke overheid om nog eens 3.000 (!) bergen open te stellen voor klimjunkies en zo voldoende geld in het laatje te krijgen voor conservatie van dit spectaculaire natuurgebied.

Reageer op artikel:
Hier wil jouw kind straks op vakantie
Sluiten