wpkadmin
wpkadmin Kids 17 dec 2017

Hilarisch: 15 baby’s die alle verschillende soorten katers uitbeelden

Wie denkt dat baby’s nog niet geschikt zijn om emoties een bepaalde statussen van ‘zijn’ uit te beelden heeft het mis. Hun gezichten spreken zulke boekdelen dat je met gemak alle vormen van, kom we verzinnen eens wat, kater mee zou kunnen uitbeelden. En aangezien we ons in de meest beschonken maand van het jaar vinden zal er bij deze 15 gezichtsuitdrukkingen van baby’s die katers uitbeelden (met dank aan NSMBL) ongetwijfeld de juiste zitten voor jouw kater in de maand december.

1. De ‘als je me nog een keer zo veel laat drinken’ kater

2. De ‘waarom ben ik in godsnaam uitgegaan gisteren’ kater

3. De ‘als je me niet met rust laat geef ik je een hengst’ kater

4. De ‘ik ben ziek, maar het boeit me niet’ kater

5. De ‘iedereen moet ophouden met harde geluiden te maken’ kater

6. De ‘game over’ kater

7. De ‘ik heb WIE gezoend?!’ kater

8. De ‘wat is dat gevoel in de rechterkant van mijn gezicht’ kater

9. De ‘waarom smaakt alles naar batterij’ kater

10. De ‘het was het waard’ kater

11. De ‘waarom ben ik in godsnaam naar werk gegaan’ kater

13. De ‘waarom heb je me zoveel laten drinken’ kater

14. De ‘vanaf nu aan ga ik gezond doen’ kater

15. En de ‘nah, laten we vanavond weer uitgaan!’ kater

Haha, deze is ook leuk: 22x wat je zowel tegen een peuter als tegen een dronken vriendin kunt zeggen.

Reageer op artikel:
Hilarisch: 15 baby’s die alle verschillende soorten katers uitbeelden
Sluiten