Lifestyle 4 nov 2014 Redactie

Deze liefdesbrieven laten zien hoe het is om getrouwd te zijn

Tja, liefdesbrieven. Dat is toch iets van vervlogen tijden? Iets uit de tijd van Mr. Darcy of Shakespeare? Nee hoor, ook vandaag de dag zetten koppels hun gevoelens op papier, maar of je het poëzie kun noemen…

Herkenbaar? Schrijft jouw partner je nog af en toe een briefje?

1. Het waarom-eet-je-mijn-eten-niet gedicht

Briefje1

‘Lieve echtgenoot,

Waarom eet je niet van de mother fuckin’ rijstcrackers die ik voor je heb gemaakt? Ik heb me minutenlang UITGESLOOFD om deze vierkante lekkernijen met de hand te maken. Toch blijven ze hier liggen, in de pan, onaangeraakt door jou. WTF?!

Kus, je liefdevolle echtgenote’

2. Het belofte-maakt-schuld gedicht

Briefje2

‘Lieve echtgenote (SuikerTieten),

Ik ben ze in alle eerlijkheid vergeten. Ik zal die mother fuckers morgen meenemen! Bewaar dit briefje en ruil het om voor één keer gratis sexy time ter compensatie voor het ongemak. (Want sexy time met deze gozer compenseert eigenlijk alles!!!).

Met oprechte groeten, je rijstcracker-liefhebbende-echtgenoot’

3. Het een-compliment-krijgen-is-altijd-fijn gedicht

Briefje3

‘Mijn liefste echtgenote,

Jouw borsten zijn het best!

X0X0, de echtgenoot’

4. Het complimentje-terug-is-beter gedicht

Briefje4

‘Deze banaan is niets vergeleken bij jou’
Welke man zou niet blij zijn?

5. Het liefdevolle-koelkast-memo gedicht

Briefje5

‘Je doet het zoals ik zeg & geniet ervan’
Wat je al niet met magneetjes kunt doen…

6. Het de-lunch-wordt-binnenkort-beter gedicht

‘Na vandaag nog maar één dag ovenschotel!’
Tja, weggooien is zonde…

7. Het succes-met-aankleden gedicht

Briefje10 - Edited

‘Er zit op dit moment een hele nare spin in de kast. Ik kreeg ‘m niet te pakken. Schud al je kleren uit voordat je ze aantrekt.’

8. Het van-borsten-blijf-je-af gedicht

Briefje11

‘Ik verklaar, bij volle bewustzijn, dat ik mijn man heb gevraagd me op vrijdag 3 oktober 2014 om 5 uur te wekken. Daarbij heb ik toegestemd dat ik niet boos word, zodra mijn hiervoor genoemde echtgenoot me wakker maakt. Zolang hij me niet vastgrijpt bij mijn borst en ze schudt.’

Krijg je geen genoeg van deze hilarische briefjes? Ook moeders kunnen er wat van. Als de baby slaapt, bel je niet aan. Gelukkig plakten ze allen een duidelijk briefje op de deur. Zo durft niemand meer aan te bellen!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze liefdesbrieven laten zien hoe het is om getrouwd te zijn
Sluiten