Sophie Nortier
Sophie Nortier | LinkedIn Kids 17 apr 2020

Hilarische homeschool-momentjes van Schmidt (je weet wel, van New Girl)

Heerlijk herkenbare homeschool momentjes op de Insta van Max Greenfield. Wie? Max, je weet wel, de immer hilarische Schmidt van New Girl!

Schmidty op Insta

Wie de serie New Girl nog kent, weet waar we het over hebben. Schmidt, de huisgenoot van Jess (gespeeld door one of our favorites Zooey Deschanel), die zichzelf maar al te serieus neemt, maar het altijd voor zichzelf verpest. Dat maakt Schmidty (zoals men hem liefkozend noemt) toch wel een van de meest likable personages van het afgelopen decennium. Tranen met tuiten hebben we gehuild toen we afscheid moesten nemen van de serie, en dus van Schmidt.

Nu blijkt dus ook dat deze vent niet alleen als acteur een overvloed aan humor in zijn lijf heeft, hij ís gewoon een enorm grappige man. Én, hij heeft deze genen ook meegegeven aan zijn dochtertje Lilly.

Homeschooling

Nu alle ouders, ja ook Hollywood-sterren, in de huid van schooljuf of -meester moeten kruipen door de lockdown, is wat vermaak met herkenbare momentjes van ‘concentrerende’ kids zeer welkom. En dát brengt dit duo dus met een lekkere dosis humor.

Een lekkere aanrader om te volgen dus. Voor de Insta scroll-sessies tussen het lesgeven door, of op de wc als je je even verschuilt na weer een onmogelijke tirade van je kids over jouw skills als juf.

Check alvast deze heerlijke posts:

Lees ook:

Reageer op artikel:
Hilarische homeschool-momentjes van Schmidt (je weet wel, van New Girl)
Sluiten