Melissa Eissens
Melissa Eissens Kinderen 18 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Briljantie ten top: het leven van een jongensmoeder in een grappige video

Deze video laat op geniale wijze zien hoe het is om als moeder te leven in een huis vol jongens.

Want als je een zoon hebt, dan weet je gewoon: er zal een hoop rommel zijn, er gaan dingen kapot en de tijd om te gamen, is heilig. Heel erg heilig.

Hilarische video

Als je een jongensmoeder bent zul je waarschijnlijk lachen om de herkenbare momenten in deze video. Deva Dalporto is de vrouw achter de video. Op de Facebookpagina ‘MyLifeSuckers’ deelt ze grappige video’s die gaan over het leven als ouder. Hoewel deze video vermakelijk is, moeten we het niet al te serieus nemen.

LEES OOK: Viral: man laat zich steriliseren en zijn vrouw ziet dit als een reden voor een feestje

Vieze dingen die jongens doen

Veel meer hoeven we niet te zeggen. De video laat op overdreven wijze zien wat de rare, irritante en vieze dingen zijn die jongens doen. Ze raken je aan met vieze modderige handen en boeren in andermans gezicht. En van vieze scheten laten tot naast de pot plassen. Ze zijn er allemaal onwijs goed in.

Video gaat viral

De video gaat viraal op Facebook, Dalporto had dat zelf nooit verwacht. Ze zegt dat eigenlijk alles wat ze in de video deed, ze in feite gewoon had gekopieerd van haar eigen zoon. ‘Elke dag schud ik mijn hoofd verbaasd over de dingen die mijn zoon doet. Waarom drinkt hij uit de kraan in plaats van een glas? Waarom klimt hij over het hek als er een poort op een meter afstand is? Soms word ik er helemaal knettergek van. Maar dan knuffelt hij me en vertelt me dat hij van me houdt, dan is alles weer vergeven.’

Boy Mom

This is exactly what it's like to be a BOY MOM. Tag a Boy Mom & enjoy my collab with Hashtaglifewithboys! Like MyLifeSuckers for more funny videos!!!

Geplaatst door MyLifeSuckers op dinsdag 16 januari 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme