Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Lifestyle 11 sep 2018
Leestijd: 5 minuten

The Hills komt terug: zo zag de cast er toen uit en zo zijn ze nu

The Hills, en de cast van drama queens (en kings), veroverden de harten van miljoenen fans gedurende zes (!) seizoenen. Dat was in 2006. Nu is het 2018 en het leven van de cast is heel wat veranderd en dat kunnen we bewonderen in, jawel, een nieuw seizoen!

De show draaide om de sterren Lauren Conrad, haar bestie-vijand Heidi Montag, de vriend van Heide Spencer Pratt, Audrina Patridge, Whitney Port en Kristin Cavallari – en hun strijd om hun jonge, professionele en romantische leven op de rit te krijgen (en te houden).

Nieuw seizoen?

Nieuw seizoen! Er zijn weleens geruchten geweest over dat The Hills weer op tv zou komen, maar tot voor kort was niets minder waar. Het leek er op dat de cast te druk bezig was met het grootbrengen van hun kroost en het zijn van een volwaardige volwassene, maar nu komt de serie toch écht terug. De exacte datum is nog niet bekend, maar it’s coming soon, volgens MTV. We hebben een overzicht gemaakt van de geliefde favoriete castleden uit The Hills, toen en nu. Niet alle castleden keren terug in het nieuwe seizoen, Lauren en Kristin zijn niet terug te zien. We weten al zeker dat Heidi, Spencer, Jason én Audrina te zien zullen zijn. En de rest? The rest is still unwritten.

Lauren Conrad: toen

Ook wel bekend als LC. Kijkend naar LC die haar koffers pakte en naar Los Angeles vertrok na het verlaten van Laguna Beach deed ons voor altijd veranderen. We zagen haar als een stagiair werken, een werkreis naar Parijs opgeven voor een vriendje en zo een glimp opdoen van een toekomstige modeondernemer – voordat ze na vijf seizoenen afscheid wilde nemen van The Hills in 2009.

Lauren Conrad: Nu

Met een vermogen van de geschatte waarde van $25 miljoen, heeft Lauren Conrad een succesvolle kledinglijn en een zelfgeschreven lifestyleblog die het nog altijd goed doet en haar merk pusht. Maar niets maakt haar meer gelukkig dan het zijn van een vrouw en moeder. In 2014 trouwde ze met William Tell en kregen ze in 2017 hun eerst kind, Liam (William). Ze doet niet mee aan het nieuwe seizoen van The Hills, ze zit op een ander punt in haar leven, maar ze wenst iedereen het beste, vertelde ze aan een bron.

Heidi Montag: toen

We werden voor het eerst voorgesteld aan Heidi Montag in The Hills als de beste vriend van Lauren en de aspirant-modemagnaat. Naarmate de show vorderde gaf Heidi LC het gevoel dat ze in de steek werd gelaten, toen ze een relatie kreeg met Spencer Pratt. Er ontstond een heftige ruzie, die uiteindelijk de centrale lijn van de show werd, die de vijf beruchte woorden van Lauren deed ontbranden: ‘You know what you did!

Heidi Montag: nu

Sinds het einde van The Hills is Heidi in de spotlights gebleven – daar zorgde ze zelf wel voor. In 2009 onderging Heidi 10 plastisch chirurgische ingereden op één dag: haar uiterlijk veranderde zichtbaar. In 2008 trouwde Heidi met haar liefde Spencer Pratt. Het stel kreeg in 2017 hun eerste kind: Gunner Stone.

Spencer Pratt: toen

Spencer Pratt maakte zijn aanwezigheid in The Hills kenbaar als degene die de vriendschap tussen Lauren en Heidi uit elkaar dreef. Voordat hij bij The Hills kwam, was Spencer onderdeel van de cast van de show Princes of Malibu, waar hij de manager was van Brody Jenner.

Spencer Pratt: nu

Tegenwoordig is Spencer toegewijd aan het terugwinnen van roem (en fortuin) die hij en Heidi naar The Hills hadden door Snapchat te gebruiken om een reeks producten te verkopen onder zijn ‘Pratt Daddy’-naam, inclusief kristallen.

Audrina Patridge: toen

Audrina Patridge was een aspirant-actrice, model en vriendin van LC in The Hills, die eigenlijk altijd wel van de partij was. Naarmate de serie vorderde, was het haar stormachtige relatie met Justin Brescia – ook bekend als ‘Justin Bobby’ – die centrale focus van haar verhaallijn werd. Wat betreft hun relatie: er waren meer ups en downs dan een achtbaanrit. En dat is nog zacht uitgedrukt.

Audrina Patridge: nu

Sinds het einde van The Hills, heeft Audrina meegedaan aan Dancing With The Stars en had ze haar eigen show, die een seizoen duurde. Audrina heeft eindelijk de liefde van haar leven gevonden: haar inmiddels 2-jarige dochter, Kirra Max. Ze is inmiddels gescheiden van Kirra’s vader, Corey Bohan, er waren zelfs beschuldigingen van huiselijk geweld!

Whitney Port: toen

Niet alleen een knappe meid, maar ook nog eens slim. Ze was altijd eerlijk en zag in dat Brody Jenner te stom was om te daten. Het maakte Whitney Port gemakkelijk favoriet bij de fans.

Whiteny Port: nu

Nadat The Hills was geëindigd, kreeg Whitney haar eigen spin-off, The City. Ze bleef werken in de mode en heeft haar eigen lijn, Whitney Eve. Eind 2013 kondigde ze aan dat ze ging trouwen met The City-producer Tim Rosenman. In 2015 trouwden ze en in 2017 verwelkomden ze hun zoon Sonny.

Kristin Cavallari: toen

Kristin Cavallari nam de hoofdrol over voor het laatste seizoen van The Hills. Eerder speelde deze blondine in Laguna Beach samen met Lauren Conrad.

Kristin Cavallari: nu

Inmiddels een trotse moeder van Camden, Jaxon en Saylor. Kristin heeft veel doen opschudden door haar sterke opvattingen over het ouderschap – met name haar houding tegenover vaccinaties en een dieet – maar blijft altijd onbemind voor het nemen van de beslissingen die zij en haar man denken dat goed is. Ze maakte op dit moment haar comeback in de reality-televisiewereld met haar serie Very Cavallari die haar lifestyle-merk, Uncommon James, en haar dagelijkse sleur als een drukke vrouw en moeder volgt. Kristin kan niet mee doen aan het nieuwe seizoen van The Hills vanwege haar contractuele verplichtingen met de zender E!. Ze gaat nog steeds veel om met Heidi en Spencer en is heel enthousiast voor hen.

Holly Montag: toen

Holly Montag verdiende een plek als ondersteunend gastlid in The Hills nadat ze haar kleine zusje Heidi naar Los Angeles had gevolgd. Ze probeerde vaak invloed uit te oefenen wanneer er een ruzie was tussen Heidi en Spencer.

Holly Montag: nu

Tegenwoordig is Holly helemaal gefocust op het ouderschap. Zij en haar man Richie Wilson hebben een zoontje gekregen in 2015: Isaiah Hawk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme