Sterre Touw
Sterre Touw Lifestyle december 25, 2017

Deze hipster kerststal wil je hebben (want we leven natuurlijk wel in deze tijd)

Vind je de oude kerststal wat achterhaald of wil je wel eens iets nieuws? Dan is deze hipster kerststal van Gorilla Goodies misschien de oplossing! Volgend jaar!

Gorilla Goodies ontwierp de kerststal omdat het tijd was voor wat nieuws (overigens niet om wie dan ook te kwetsen). De  figuren in de kerststal maken plaats voor de moderne karakters van nu, met alle ontwikkelingen van deze tijd. ‘Er is de afgelopen 2000 jaar, nadat Jezus geboren werd, veel veranderd. Natuurlijk kon Josef de geboorte van zijn zoon niet met zijn iPhone vastleggen, en deed de verteller zijn verhaal niet op Snapchat. Maar nu kan dat wel, dus waarom niet een kerststal anno nu?’, legt de site uit.

LEES OOK: 8 redenen waarom je stiekem zelf aan de kindertafel met Kerst wil zitten

Hipster kerststal

Lange gewaden maken plaats voor de trends van 2017. En trouwens, wil een baby echt wierook en mirre (?!) Nee, we maken in deze kerststal kennis met het aloude Bijbelverhaal, maar dan in een modern jasje gestoken. De drie wijzen rollen dit keer op hun met zonne-energie aangedreven segways naar de pasgeboren Jezus. En Maria neemt even een slokje van haar Starbucks-koffie. Bevallen is namelijk niet echt makkelijk in zo’n stal.

#Selfie

Josef in spijkerblouse maakt nog even een selfie van zijn pasgeboren hipsterzoon. Maria zet haar mooiste duckface op en neemt een slokje van haar latte (zoals iedere kersverse moeder zou willen).

Met de segway op kraamvisite

De drie wijze mannen komen op kraamvisite op hun segways, aangedreven op zonne-energie natuurlijk. En nee geen wierook en mirre; ze hebben de allernieuwste gadgets mee voor de kleine Jezus.

Glutenvrij dierenvoer

De herder zet een foto van het kraambezoek op Instagram met #jezusgeboren #omg #blessed. Zo weet iedereen het binnen no time. En natuurlijk krijgt het vee glutenvrij eten gevoerd. Of je ‘m nou leuk vindt of niet. De kerststal zorgt zeker voor gespreksstof tijdens het kerstdiner. En het leuke is elke keer ontdek je weer wat grappigs aan de vele details en verwijzingen naar hedendaagse trends.

LEES OOK: Deze 10 mensen zijn misschien iets té dol op Kerstmis

Gorilla Goodies

Reageer op artikel:
Deze hipster kerststal wil je hebben (want we leven natuurlijk wel in deze tijd)
Sluiten