Melissa Eissens
Melissa Eissens Gezondheid 4 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Hóe dan? Deze vrouw is al vijf maanden zwanger maar niemand gelooft haar

Vijf maanden zwanger en geen enkel spoor van een dikke buik. En mensen willen maar niet geloven dat je écht zwanger bent. Het overkwam de 18-jarige Reanna Stephens.

Je hoort wel eens van die verhalen over personen die zomaar bevallen van een kind, zonder dat ze wisten dat ze zwanger waren. Omdat ze simpelweg geen dikke buik hadden. Het bestaat écht.

Geen dikke buik

Reanna uit California is hét bewijs dat je dus prima vijf maanden zwanger kunt zijn, zonder dat je daar op het eerste gezicht iets van ziet. Ook als je nog steeds een strakke buik hebt, kun je prima gezond zwanger zijn. Tijdens haar zwangerschap heeft ze veel kritiek ontvangen van mensen die haar beschuldigden haar zwangerschap te faken.

Gezond zwanger met platte buik

Volgens haar is de reden voor haar platte buik een combinatie van haar vegan dieet, cardio en yoga. Ze is nu zes maanden zwanger en uitgerekend in april. Zodra mensen horen dat ze al zo lang zwanger is, geloven ze haar nog minder.

LEES OOK: Grappig: 14x zo verbergen ze stiekem de zwangere buik van actrices

Kritiek

De studente zegt dat de hoeveelheid kritiek die ze van buitenaf krijgt haar erg beïnvloed. ‘Ik probeer kalm te blijven, omdat ik weet dat zowel mijn baby als ik gezond zijn. Mijn baby groeit elke maand zoals bij de metingen verwacht wordt, net als dat van iedereen. Dus het heeft absoluut niets te maken met de gezondheid van mijn baby of van mij. Mijn buik is niet zo groot als die van anderen, maar ik vind het perfect op zijn eigen manier.’

Zodra mensen weten hoe lang ze zwanger is, worden ze pas echt onbeleefd, vertelt Reanna. ‘Mensen vragen me of ik de zwangerschap heb verzonnen, dat ik meer moet eten en een arts moet raadplegen omdat ik mijn baby en mezelf uithonger. Maar ook zeggen ze dat ik geen baby zou moeten krijgen als ik mezelf niet kan verzorgen. Maar deze mensen weten niets van mijn dieet of levensstijl, dat is hartverscheurend.’

Geen ongezond voedsel

Reanna heeft een slanke lichaamsbouw en heeft altijd een gezond en actief leven geleid. Zes jaar gemengde vechtsporten en op dit moment alleen yoga en cardio. Daarnaast leeft ze op een veganistisch dieet, geen dierlijke producten en geen ongezond voedsel zoals frisdrank, snoep en junkfood. Volgens haar zijn dat redenen voor haar kleine buik.

zwanger
zwanger

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Metro

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme