Anne Broekman
Anne Broekman Lifestyle 17 nov 2016

Hoe krijg je in vredesnaam deze kast open zonder scherven?

Je zou maar zin hebben in een schaaltje yoghurt, de keuken inlopen en de servieskast op deze manier aantreffen… Een Taiwanese moeder was wanhopig en vroeg Facebook-gebruikers om hulp.

De vrouw zag tot haar grote verbazing dat er een stapel porseleinen borden was omgevallen, en die zaten tegen het glazen deurtje aan geklemd. En ja, wat dan?!

LEES OOK: Vader komt met geniale hack om shampoo uit ogen van zijn dochtertje te houden

Penibele situatie

Ze maakte een foto van haar penibele situatie en vroeg haar vriend Tseng Shao-Tsen om het op Baoliao Commune, een Taiwanese Facebook-pagina, te zetten in de hoop om de gouden tip te krijgen. ‘Dit is een kast die nooit meer open kan,’ schreef Tseng bij de post. Al gauw ging het bericht viral: er kwamen ruim 16.000 likes en meer dan 400 reacties op. Die varieerden van: ‘Vergeet het maar en koop nieuwe borden’ tot zeer bruikbare tips, zoals: laat iemand met een gespreide deken onder het kastje staan, en open dan voorzichtig het deurtje.

Scherven brengen geluk

Uiteindelijk heeft de vrouw heel voorzichtig het deurtje geopend en haar hand naar binnen geschoven, waardoor ze grip kreeg op de stapel en alle borden gered werden. Tja, soms is de oplossing simpeler dan je denkt.

Hoe had jij dit opgelost? Vertel het ons!

LEES OOK: Dankzij dit briljante trucje kun je fietsen met een rok aan, zónder inkijk

Daily Mail

Reageer op artikel:
Hoe krijg je in vredesnaam deze kast open zonder scherven?
Sluiten