Redactie
Redactie Advertorial in archief 6 mei 2015

Hoe zorg je voor een ‘volwassen huis’ met kinderen? Zo!

(advertorial)

Natuurlijk mag je zien dat er kinderen in dit huis leven! Maar hoe zorg je ervoor dat ze niet je complete interieur overnemen? Als in: één grote apenkooi. Natuurlijk, bij sommige leeftijden hou je het amper tegen tijdens een speelmiddag, maar met deze tips houd je de chaos binnen de perken. Combineer en krijg meer!

Kinderen en rommel lijken hand in hand te gaan en daardoor lijkt een Pinterest-waardige woonkamer nogal een uitdaging. Maar dames: als je kinderen hebt, hoef je echt niet aan stijl in te boeten! Samen met KPN, gek op combineren zodat het jou een voordeel oplevert, geven we je vier tips voor een woonkamer waar iedereen van kan genieten. Jij dus ook! Overdag een speelparadijs en ‘s avonds een plek waar jij en je partner tv kunnen kijken, wat internetten of even heerlijk niks doen.

1. Creëer een hoek in huis die helemaal voor de kinderen is

Misschien ligt deze tip voor de hand, maar geef eens toe: hoeveel plekjes in huis heeft je kind stiekem al onteigend? Zorg voor de ultieme speelplek voor je kind en houd het daar bij.

2. Afwasbare verf

We said it once, and we’ll say it again: afwasbare verf is briljant als je kinderen hebt. Uiteindelijk zijn die vlekken op de muur een doorn in je oog. Vette handjes of spontane tekeningen poets je bij afwasbare verf zo van de muur af, zonder je hele woonkamer opnieuw te hoeven schilderen. Het is de ideale combinatie: je kind kan lekker spelen en jij weet zeker dat je muren mooi blijven.

2. Zorg voor opbergmogelijkheden

Misschien wel het allerbelangrijkste: zorg voor genoeg bakken, kasten en planken waar je kind zelf zijn spulletjes in kan opbergen als hij uitgespeeld is. En nee, dat hoeft echt niet allemaal supernetjes. Gooi gewoon samen al het kleine spul in een zak. De mooiste stukken speelgoed mogen op de plankjes, een kwestie van goed combineren.

3. Een mini-tafel met stoelen is onmisbaar

Heb je genoeg ruimte voor een mini-tafel met stoelen? Doen! Zo kan je kind de tekenwerkjes of LEGO-bouwwerken waar hij mee bezig was laten liggen en er later mee verder gaan. Voor een kind is het ook niet leuk wanneer hij ieder uur van mama op moet ruimen, omdat er aan de eetkamertafel gegeten moet worden of er komt iemand langs.

4. Zorg voor de juiste decoraties

Eclectic Living Room by Amsterdam Media & Bloggers Ninainvorm

De woonkamer moet een plek zijn waar het hele gezin zich welkom voelt. Hoe leuk: maak bijvoorbeeld een combinatie van kunst/prints die pap en mam leuk vinden én kunstwerkjes van je kinderen aan de muur.

KPN combineer en krijg meer!
Ben jij een pro in het mixen van best of both worlds? KPN ook! Combineer Mobiel met Internet, TV of Bellen en krijg meer voordeel. Simpel: heb je bijvoorbeeld een telefoonabonnement bij KPN en neem je daar Interactieve televisie en internet bij, dan krijg je er gratis zenders en films bij en dubbel zoveel data. Start met combineren en krijg gratis producten!
Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hoe zorg je voor een ‘volwassen huis’ met kinderen? Zo!
Sluiten