Redactie
Redactie Mind 12 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Hoera! Australisch café biedt borstvoedende moeders gratis kop thee aan

Maak je als borstvoedende moeder een tripje naar Sydney, Australië, dan moet je zeker even naar het hippe café: The Willows. Waarom? Dan ben je verzekerd van een warm welkom, een gratis kop thee en kun jij rustig de kleine voeden zonder dat je aangestaard wordt door judgy people.

We weten dat borstvoedende moeders toch echt niet overal geaccepteerd worden. Slimme zet van café The Willows dus, want zo hoeven borstvoedende moeders geen last te hebben van geïrriteerde mensen en andersom ook niet.

Het café is een grote hit en er zijn al heel wat moeders langsgekomen om hun dreumesen hier in alle rust te voeden. Wat vind jij? Moet Nederland ook (meer) van dit soort cafés hebben?

Sofie van den Enk schreef samen met Eva Munnik ‘De melkfabriek – Waarom borstvoeding te gek is (en je je niet schuldig hoeft te voelen als het niet lukt)’. Sofie: ‘Het is een borstvoedingsboek dat veel meer nuance en ruimte laat voor de individuele keuzes van vrouwen. Ik weet zeker dat we hier veel vrouwen mee gaan helpen.’ Lees hier verder >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hoera! Australisch café biedt borstvoedende moeders gratis kop thee aan
Sluiten