Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Gezondheid 26 feb 2014
Leestijd: 1 minuut

Hoera! Marimekko opent speciale kids store

Liefhebbers van het Finse designmerk Marimekko gaan linea recta naar Helsinki. Daar opent het merk namelijk hun allereerste kids store. Fijn.

Zo’n winkel waar je binnenloopt en niet meer weg wilt. En waar kinderen shoppen zelfs leuk vinden. Mix and match naar hartenlust met alle stoffen, speelgoed, accessoires en vul een koffer met een flinke voorraad.

Nieuwe collectie

De winkel werd tegelijk met de nieuwe voorjaars/zomer-collectie gepresenteerd. Hou je van veel kleur en patronen dan waan je je als een kind in een snoepwinkel. Gelukkig zitten er voor onze Hollandse zomers ook wat leuke regenjassen en truien in de collectie. Helaas verzend de officiele online shop niet naar Nederland. Maar het kan niet lang duren voordat webwinkels als finnishdesignshop.com de collectie snel aanbieden.

Marimekko in de Kunsthal, Rotterdam

Meer van Marimekko zien? Tot 11 mei kun je in de Kunsthal in Rotterdam de expositie Marimekko, design for a happy life bezoeken. Hier vind je de complete geschiedenis van het merk, van de oprichting in 1951 tot de heldere ontwerpen die op je netvlies blijven hangen van nu. Het merk laat je nooit onverschillig: ‘You love it, or you hate it’.
Kunsthal.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hoera! Marimekko opent speciale kids store
Sluiten