Honden welkom! Naar deze vakantieadressen ga je écht met z’n allen

Bijzonder Plekje barst van de tips voor leuke, unieke plekken waar je met kinderen en/of vrienden en familie terechtkunt. Maar waar laat je je hond? Die gezellige schat gaat natuurlijk gewoon mee. Bij deze adressen is hij in elk geval welkom!

[STAP stap=”1″]

Aan zee

Waait je harige vriendje net als jij graag uit aan zee? Op naar strandslaaphuisje Groede dan! De bijzonder vormgegeven huisjes liggen aan één van de schoonste stranden van Nederland. Elk strandslaaphuisje heeft een Zeeuws strandthema met een eigen kleur, naam en bijpassende foto. De grote ramen bieden je een geweldig uitzicht op het strand, de Noordzee én het indrukwekkende scheepvaartverkeer op de Westerschelde. Er is een bijzonder skybed aanwezig: zelfs vanuit je hoge bed kijk je uit op zee. En je stapt hier dus zó de deur uit het strand op. Heerlijk, samen uitgelaten dollen met de wind in je haren!

[STAP stap=”2″]

In de stad

Ben je wel eens in Den Bosch geweest? Super gezellige stad, waar je kunt logeren in een geweldige B&B: De Bossche Beul. Het voormalige huis van de stadsbeul van Den Bosch is tegenwoordig knus en je wordt er heerlijk verwend met o.a. royale kingsize boxspringbedden, een verrukkelijk ontbijt en persoonlijke aandacht. Het 17e-eeuwse monumentale pand ligt middenin het centrum van de stad, in één van de meest pittoreske straatjes. Loop de deur uit en je staat te midden van sfeervolle cafés, restaurantjes, brocante winkels, gezellige terrasjes en vooruit, ook fijn voor Fikkie: er zijn mogelijkheden te over voor een mooie stadswandeling.

[STAP stap=”3″]

Op het platteland

Bos, platteland, oneindige verten: Drenthe heeft het allemaal. Logeren doe je er bij Boerderij ’t Noordland in Wittelte. Je kunt kiezen uit het knusse, nostalgische appartement de Hilde (gezellig met z’n tweetjes) of de boerderij-appartementen de Bedstee (2 – 4 persoons, met slaapzolder!) of de Baander (6 personen). Op de boerderij mag je helpen met het voeren van de pony’s, geiten en kippen en je eigen groente oogsten in een van de moestuinen. Hier genieten jullie – hond incluis – volop van de rust, ruimte en vrijheid van het platteland!

Meer toffe adressen waar je mét hond welkom bent, vind je hier.>

Heb jij nog een goede tip? Reageer op onze Facebook!

Lees ook: 12 redenen waarom elk kind een hond zou moeten hebben >

Reageer op artikel:
Honden welkom! Naar deze vakantieadressen ga je écht met z’n allen
Sluiten