Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 25 nov 2016

Verrassing! Deze moeder is met stomheid geslagen als ze haar baby ziet

Kim Guiley was er helemaal van overtuigd dat ze een klein meisje op de wereld zou gaan zetten. Maar dat bleek bij de geboorte eventjes wat anders uit te pakken. En dat ze stomverbaasd was toen het toch een jongetje bleek te zijn, stak ze niet onder stoelen of banken.

Het was het tweede kindje voor Kim en haar man Travis. De ouders wilden expliciet niet weten wat het geslacht van hun baby zou zijn, dus dat bleef tot de geboorte een grote verrassing. Toch waren Kim en Travis er heilig van overtuigd dat ze een dochter zouden krijgen. Kims buik was namelijk precies hetzelfde als tijdens de zwangerschap van haar eerste kind, een dochter.

Verrassingen van Moeder Natuur

Huh!?

Dat pakte toch mooi even anders uit, want na een zware bevalling kwam hun zoon ter wereld. Om de geboorte vast te leggen, had het stel de hulp van fotograaf Susannah Gill ingeschakeld. De beste keuze ooit, want het gezicht van Kim op het moment waarop ze ziet dat ze geen dochter, maar een zoon heeft gekregen, is priceless! ‘Ik werk zelf als doula (bevallingscoach, red.), dus ik had beter moeten weten’, zegt Kim tegen Huffington Post. ‘Ik ben zelf in een gezin met een jongen en een meisje opgegroeid, en het leek me zo leuk om twee jongens of twee meisjes op te voeden. Vandaar dat ik mezelf voorhield dat dit toch echt een meisje moest worden.’

Kim en Travis waren dolblij met de geboorte van hun zoon, al moest het stel er naar eigen zeggen wel even aan wennen dat ze nu een jongen in hun gezin erbij hebben. Helemaal omdat ze besloten hebben dat dit toch echt de laatste baby is.

LEES OOK: 9 x beauty’verrassingen’ tijdens je zwangerschap

Sommige kersverse ouders vinden het leuk om ook anderen te verrassen! Dit geslacht had echt niemand verwacht >

Reageer op artikel:
Verrassing! Deze moeder is met stomheid geslagen als ze haar baby ziet
Sluiten