Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Lifestyle 13 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Iets voor jou? Meld je aan als huizenoppas (en krijg er een goedkope vakantie voor terug)

Ook toe aan vakantie? Maar wil het sparen nog niet snel genoeg gaan voor je kunt boeken. Dat maakt niet langer uit! Je kan namelijk een gratis vakantie organiseren. Wat je daarvoor moet doen? Je opgeven als huizenoppas!

Er is namelijk een kans dat jij samen met iemand, je vriendin(en) of partner bijvoorbeeld, een paar weken in een prachtig onderkomen mag verblijven – gratis en voor niets!

Huizenoppas

Ha, dat klinkt natuurlijk allemaal heel aantrekkelijk. Er zit wel een addertje onder het gras. Je moet namelijk wel zorgen dat je je onderkomen goed schoonmaakt. Met deze schoonmaakhacks heb je dat gelukkig zo gefixt. Daarnaast kunnen er ook huisdieren aanwezig zijn, voor wie je dan ook met gaan zorgen. Ook zijn lang niet alle huizen even mooi, maar met een beetje zoekwerk heb je zo een mooi huis gevonden. Ach, als dat het is!

Goedkope vakantie

Je kunt je aanmelden via je de website huizenoppassite.nl. Als huizenoppas logeer je een tijdje in (bijzondere) huizen om op de dieren te passen, om de plantjes water te geven of om gewoon het huis netjes te houden. Er zijn meer websites waar je je kunt aanmelden als huizenoppas, denk aan holidaylink.com en huisoppas.nl

Je hoeft dus niet de jackpot te betalen, maar bent toch de wereld rond aan het reizen. Wat wil je nog meer? Er staan heel wat parels op de website, dus het is helemaal niet erg om in zo’n optrek te verblijven. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je goed inleest en goed te zoeken op de website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme