Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 6 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Hartverwarmend! Hulpverlener weigert bijna verdronken peuter alleen te laten

Een 13-jarig meisje moest op haar zusje passen, toen ze besloot om even snel wat te pakken in het vakantiehuisje. Terwijl ze weg was, liep haar 3-jarig zusje naar het zwembad. Gelukkig was er toevallig die dag ook een hulpverlener bij het zwembad voor zijn neefjes verjaardagsfeestje.

De hulpverlener uit Florida hielp de peuter bevrijden, de peuter dreef in het zwembad van het Splash Harbour Water Park in Indian Rocks Beach.

De hulpverlener

De hulpverlener twijfelde geen moment en sprong direct in het water, begon samen met de life guard van het zwembad het meisje te reanimeren. Het meisje reageerde nog niet, maar had wel een sterke pols.

Geruststellen

Toen de kleine meid weer bij bewustzijn was, was ze doodsbang en wilde ze alleen haar ouders. Haar ouders waren alleen niet in staat om in de ambulance mee te rijden naar het ziekenhuis. De hulpverlener probeerde haar gerust te stellen dat het goed zou komen en dat haar moeder snel bij haar zou zijn. Toen ze in het ziekenhuis arriveerden, weigerde de hulpverlener Higley het meisje te verlaten. Een foto van dit moment ging viral. ‘Als mijn kind in een vergelijkbare situatie verkeerde waarin ik er niet kan zijn, hoop ik dat iemand hetzelfde voor hem zou doen.’

hulpverlener

Disney-prinsessen

De hulpverlener begon over Disney-prinsessen om de kleine af te leiden en al snel praatte ze voluit. Toen de ouders werden herenigd met hun meisje, waren ze duidelijk heel emotioneel. Ze waarderen de toewijding van Higley aan hun dochter. De hulpverlener is vereerd dat dit verhaal zo’n reactie heeft gekregen, het is slechts een kleine inkijk in de dingen die hij als hulpverlener dagelijks doet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme