Gina Koninkx
Gina Koninkx Kinderen 20 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

6 spullen die je kunt huren als je een baby krijgt en duurzaam wil leven

Een baby krijgen is het mooiste gevoel dat er is, maar zoals alle moeders wel weten komt daar heel veel bij kijken. Het aanschaffen van babyspullen is ontzettend leuk om te doen maar het is ook goed om te kijken naar duurzame mogelijkheden. Huren bijvoorbeeld.

Babyspullen huren

Babyspullen huren is zo gek nog niet. Je kunt er aanzienlijk wat geld mee besparen en het is ook een goed idee als je duurzaam wil leven.

Daarnaast is het ook helemaal niet zo gek om te huren als je krap bij kas zit. De aanschaf van veel babyspullen is namelijk ontzettend duur. Voor een goede wagen, fijne wieg en stevige box ben je al gauw een paar honderd euro kwijt.

1. Wieg

Bij cribster.nl huur je al een wieg vanaf 39,- en je kunt kiezen uit verschillende modellen. De Troll Sun Retro huur je de eerste maand voor €49,- en elke extra maand dat je deze wieg huurt betaal je €21,- (de zesde maand is gratis als je vijf maanden huurt).

Je baby ligt ongeveer zes maanden in de wieg dus dan kom je uit op een totaalbedrag van €133,- terwijl de winkelwaarde van de wieg €213,95 is. Bespaar je toch honderd euro mee uit.

cribster.nl
cribster.nl

2. Kinderwagen

Bij reiswieg.nl kun je een kinderwagen van Jané huren voor één jaar voor €200,- in totaal. Dat scheelt behoorlijk wat als je naar de aanschafprijs van een gemiddelde kinderwagen kijkt.

reiswieg.nl
reiswieg.nl

3. Draagdoek

Op vandoektotdragen.nl kun je draagdoeken huren voor je baby voor €7,50 per week. De Draagbieb heeft verschillende doeken te huur en dat is handig als je je kindje niet heel lang gaat dragen. Dat scheelt je toch al gauw een paar tientjes én is goed voor het milieu.

4. Bakfiets

Via black-bikes.com/nl huur je een bakfiets waar je makkelijk je kroost in kwijt kan. Vanaf verhuur voor vijf dagen betaal je €15,- dus het is best prijzig om een fiets te huren. Je kunt natuurlijk ook altijd op Marktplaats kijken of je daar een tweedehands bakfiets kunt vinden want ook dat is duurzaam.

black-bikes.com
black-bikes.com

5. Kinderdrager

Een kinderdrager huren is erg handig als jij en je partner op vakantie gaan en bijvoorbeeld zelf veel willen wandelen. Dat is niet altijd even handig met een buggy en daar komt de kinderdrager van pas. Voor vijf weken huur betaal je €100,- voor een kinderdrager die van alle gemakken is voorzien.

reiswieg.nl
reiswieg.nl

6. Kolfapparaat

Voor €2,50 per dag huur je een elektrisch kolfapparaat van van medipoint.nl. Ook dit is een product dat je niet jaren gebruikt en daarom zeker geschikt om te huren. Zo kun je de kosten drukken en maak je gebruik van een duurzaam product.

Lees ook:

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme