Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Uncategorized 14 november 2014

Ideaal: hypotheek advies zonder vrij te nemen

Advertorial)
Kijk, dat is nog eens meedenken met de burger. In plaats van je agenda vrijplannen voor afspraken over de financiering van je nieuwe huis of grote verbouwing kun je nu gewoon vanuit je luie stoel met je eigen cappuccino in gesprek met een online hypotheek adviseur. Zelfs ‘s avonds en in het weekend.

Of je nu in een uithoek van Nederland woont of zoals ik in Zuid Afrika… Het maakt niet uit. Via computer of tablet plan je een afspraak. Per mail ontvang je een datum, tijd en linkje voor het downloaden van een simpel programma. Du moment dat je het programma opent op jouw afgesproken moment komt je hypotheekman of -vrouw bij je ‘binnenwandelen’. Zie het als Skype of Facetime. Kind kan de was doen. Heb je je krulspelden nog in je haar of loop je nog in je badjas? Doen ze niet moeilijk over… Zet jezelf lekker uit, zodat je niet zichtbaar bent.

Niets vergeten

Superhandige features zijn het kunnen meekijken op het scherm van de adviseur die even wat berekeningen voor je maakt. En passant deel je nog documenten met elkaar en ben je iets vergeten dan snor je alles zo op uit je computer. Ideaal!

Succes

De ABN AMRO lanceerde de dienst al in 2011 en kregen daarvoor waardering op advieskeuze.nl voor de innovatieve dienst. Met het beoordelingscijfer 9,8 lijkt het erop alsof ze een hit te pakken hebben.

Het loont de moeite om de demo hier te bekijken van de hypotheekdienst van ABN AMRO.

Reageer op artikel:
Ideaal: hypotheek advies zonder vrij te nemen
Sluiten